Προβολή στις trihes.gr

trihes logo

το Νο1 site για τους τετράποδους φίλους μας!

με 930+ πρωτότυπες δημοσιεύσεις

Τμήμα δωρεάν αγγελιών

με πάνω από 976.000 + επισκέπτες από 1/1/2021 έως 31/08/2022

 


Προβληθείτε στις trihes.gr

Δείτε τις διαθέσιμες επιλογές κάνοντας κλίκ πάνω στο τμήμα που σας ενδιαφέρει.

 

 

οι trihes.gr μπορούν να κάνουν την επιχείρηση σας

ακόμη πιο γνωστή!


H απόδοση των διαφημιστικών καμπανιών (CTR – αναλογία κλικ / προβολές της διαφήμισης) που φιλοξενήθηκαν στο site ξεπέρασε μερικές φορές το 1%. Ο μεγάλος δε αριθμός μοναδικών επισκεπτών εξασφαλίζει υψηλή αναγνωρισημότητα σημάτων και προϊόντων.

Το site έχει ποιοτικό cpm (κλικ ανά χίλιες εμφανίσεις), δηλαδή μεγάλο αριθμό μοναδικών επισκεπτών που κάνουν λίγες εμφανίσεις σελίδων (impressions), με αποτέλεσμα να επιτυγχάνεται πολύ καλή διαφημιστική προβολή (εμφάνισεις / μοναδικοί επισκέπτες) με άμεση συνέπεια τον υψηλό δείκτη CTR (αναλογία κλικ / προβολές της διαφήμισης), σε σχέση με άλλα sites, καθώς οι περισσότεροι επισκέπτες του βλέπουν την κάθε διαφήμιση σας.

Παράλληλα ο σχεδιασμός του site βοηθά στην αποτελεσματικότητα του διαφημιστικού μηνύματος, εφόσον υπάρχουν μόνο 5 θέσεις διαφήμισης ανά σελίδα επιφέροντας εξαιρετικά μικρή φόρτιση σε αντίθεση με τα περισσότερα ελληνικά sites που φιλοξενούν 6-14 μηνύματα σε διαφορετικές θέσεις σε κάθε σελίδα (ειδικότερα στην αρχική).

Με γρήγορο λοιπόν και οικονομικό τρόπο η διαφημιστική σας προβολή θα έχει την μέγιστη δυνατή απόδοση με συγκεκριμένα και μετρήσιμα αποτελέσματα. Τα στοιχεία αυτά είναι στη διάθεση του διφημιζόμενου, επιτρέποντάς του να αξιολογεί και να διαμορφώνει εάν χρειάζεται την πολιτική του.

Οι trihes.gr σας δίνoυν τη δυνατότητα για άμεση καταγραφή των εμφανίσεων (impressions) αλλά και των επιλογών (clicks) ώστε να γίνεται γρήγορα η αξιολόγηση της αποτελεσματικότητας της διαφημιστικής σας καμπάνιας.

Έως 30/9 έκπτωση στις διαφημίσεις banner 15%

με τον κωδικό sept22


Μάθετε περισσότερα για τις trihes.gr- κατεβάστε (pdf) το media-kit μας. Είμαστε στη διάθεσή σας για όποια πληροφορία.

    Όνομα (απαραίτητο)

    Email (απαραίτητο)

    Θέμα

    Μήνυμα