«Όταν εκλεγώ δήμαρχος υπόσχομαι να φροντίζω τα αδέσποτα ζώα.»

Προεκλογική εκστρατεία της Animal Action με στόχο να δεσμεύσει τους υποψήφιους δημάρχους, προκειμένου να εφαρμόσουν πρόγραμμα περίθαλψης των αδέσποτων στην περίπτωση που εκλεγούν.

PROMISE

Η «Υπόσχεση» που καλούνται να δώσουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι έχει ως εξής:
«Όταν εκλεγώ, υπόσχομαι να πράξω κατά το Νόμο 4039/2012, εφαρμόζοντας πρόγραμμα στείρωσης, σήμανσης και εμβολιασμού του αδέσποτου πληθυσμού του Δήμου μου.»

Με αυτόν τον τρόπο η Animal Action επιχειρεί ουσιαστικά να εκμαιεύσει την υπόσχεση από τους υποψήφιους δημάρχους ότι όταν, με το καλό εκλεγούν, θα τηρούν το νόμο!

Ένας δεύτερος και εξίσου σημαντικός στόχος είναι να συνειδητοποιήσουν οι πολιτικοί ότι υπάρχουμε και εμείς, οι φιλόζωοι ψηφοφόροι που υποφέρουμε από την κατάσταση σε σχέση με τα αδέσποτα ζώα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και επιθυμούμε να αλλάξει.

 

Πώς μπορούμε να βοηθήσουμε

Μεταφέροντας το μήνυμα της Animal Action στους υποψήφιους δημάρχους της περιοχής μας. Στείλτε τους συνημμένα α) την ενημερωτική επιστολή καθώς και β) την «Υπόσχεση» και αφού την υπογράψουν φροντίστε να επιστρέψει στην Animal Action με φαξ.

διαφήμιση

Τα ονόματα των υποψηφίων δημάρχων που υπέγραψαν θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της οργάνωσης.
Κατεβάστε τα 2 αρχεία εδώ:

1. Η Υπόσχεση

2. Η ενημερωτική επιστολή της Animal Action

Info:
www.animalactiongreece.gr
email: info@animalactiongreece.gr
Φαξ: 210-48.28.122

 2 Σχολια

  1. Vita Marouda says:

    Καμμία ψήφος σε υποψήφιο δήμαρχο εάν δεν αποσπάσετε τη δέσμευσή του!

  2. ΜΑΡΙΑ says:

    ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΕΡΩΣΕΙΣ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΥΠΝΟΜΟΥ ΟΛΛΑ ΘΑ ΓΕΝΗΣΟΥΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΩ ΕΙΜΑΙ ΜΟΝΗ ΦΥΛΟΖΩΗ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΩΙΘΕΙΑ ΤΑΙΖΩ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΙΑΜΕΣΑ ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΜΕ ΣΥΚΕΣ ΣΕΝ ΕΧΩ ΑΛΕΣ ΑΝΤΟΧΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΓΕΝΗΣΟΥΝ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΩ .ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΑΛΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ ΝΑ ΤΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΔΩ ΠΟΝΩ ΣΤΗΝ ΑΝΩ ΠΟΛΗ ΓΙΝΕΤΕ ΤΟ ΣΟΣΕ ΧΑΜΟΣ ΑΠΟ ΓΑΤΕΣ

Σχολιαστε