Το Σάββατο 14/5 καθαρίζουμε την παραλία του Αλίμου με τους σκύλους μας

Το Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων οργανώνει ομαδικό καθαρισμό της ελεύθερης για το κοινό παραλίας του Αλίμου και καλεσμένοι στην προσπάθεια αυτή είναι όλοι όσοι επιθυμούν να πάρουν μέρος.

alimos

Είτε είστε κάτοχοι σκύλων είτε όχι, μπορείτε να συμμετέχετε στη συμβολική κίνηση η οποία έχει στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει το κοινό σε θέματα περιβάλλοντος.

Σκοπός μας είναι να καθαρίσουμε την παραλία αλλά και να δείξουμε ότι οι συνειδητοποιημένοι κυνόφιλοι δείχνουν σεβασμό στο περιβάλλον αλλά και στο διπλανό τους”, αναφέρει το Ελληνικό Κέντρο Εκπαίδευσης Σκύλων.

alimos2

διαφήμιση

Όσοι επιλέξετε να πάρετε μαζί το σκύλο σας θα πρέπει απαραιτήτως να τον έχετε δεμένο με λουρί για λόγους ασφάλειας, για να μην ενοχλήσετε τους λουόμενους αλλά και επειδή αυτό ορίζει η σχετική νομοθεσία.

Η προσπάθεια γίνεται υπό την αιγίδα και με την άδεια του Δήμου Αλίμου και την κτηνιατρική υποστήριξη της CURA ANIMALIS. Συμπαραστάτες της προσπάθειας είναι οι: ΣΑΖΑ, Φιλοζωϊκός Σύλλογος Αλίμου, Σκύλοι Οδηγοί Ελλάδας. Με την υποστήριξη της PROPLAN.

Info

  • Σάββατο 14/5/2016
  • Ώρα έναρξης 11:00 π.μ.
  • Λήξη 13:00 μ.μ.
  • Πληροφορίες: ΕΚΕΣ, 2109830601 (12:00-17:00), info@amazingdogs.gr

 Σχολιαστε