coronovirus -precautions


Τρέχουμε, κωπηλατούμε ή ποδηλατούμε… για τα αδέσποτα.

10252108_818954898171237_6714950318718179766_n

Ξεκινήστε προπόνηση τώρα – προλαβαίνετε. Ο μαραθώνιος θα διεξαχθεί την Κυριακή 12 Ιουλίου 2015.

Ο μαραθώνιος Penny Marathon διοργανώνεται από το 2012, για να ευαισθητοποιήσει τον κόσμο για τα δεινά των αδέσποτων και των ανεπιθύμητων ζώων στην Ελλάδα καθώς και για το έργο των εκατοντάδων εθελοντών που τα βοηθούν.

Όλα ξεκίνησαν από δύο αδερφές, τις Pep και Ellie Προδρόμου που το 2012 πήγαν…τρέχοντας σε γάμο φίλου τους στο Μαραθώνα. Με τον πρωτότυπο αυτό τρόπο συγκέντρωσαν χρήματα για την «Οργάνωση Διάσωσης Σκύλων της Μόνικα»! Κάθε χρόνο, ο μαραθώνιος γίνεται προς τιμήν μίας αδέσποτης σκυλίτσας, της Πένι, που είχε πρωτοδεί η Ellie στο καταφύγιο, σε κακή κατάσταση, αλλά δυστυχώς δεν τα κατάφερε.

Η διαδρομή ξεκινάει με ένα μικρό κύκλο στο ιστορικό κέντρο της Αθήνας και μετά κινείται παράλληλα με τον Ιλισό στην οδό Θεσσαλονίκης μέχρι το ΣΕΦ με κατεύθυνση το Μικρολίμανο και μετά πάλι μέσω ΣΕΦ συνεχίζεται παράλληλα με την ακτογραμμή μέχρι το τερματισμό στην Βουλιαγμένη (λίγο πριν την λίμνη Βουλιαγμένης).

Στο Penny Marathon, την Κυριακή 12 Ιουλίου 2015, δεν θα πάρετε αριθμό, δεν θα κερδίσετε μετάλλιο, δεν θα πληρώσετε κάποιο κόστος εγγραφής, ούτε θα καταγραφεί ο χρόνος σας. Οι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτό το μαραθώνιο το κάνουν για να ευαισθητοποιήσουν την κοινή γνώμη για τα αδέσποτα ζώα!

 

Info

  • Κυριακή 12 Ιουλίου 2015
  • Σημείο συνάντησης: Πλατεία Αγίων Ασωμάτων (Σταθμός Θησείου), 5:00 π.μ.
  • Εκκίνηση: 5:30 π.μ.
  • Ο μαραθώνιος περιλαμβάνει και διαδρομή για S.U.P. (όρθια Σανιδοκωπηλασία), η οποία ξεκινά στις 07:00 π.μ.

Η διαδρομή είναι απόστασης 20 χιλιομέτρων και το σημείο εκκίνησης είναι η ράμπα στην μαρίνα του Φαλήρου (μπροστά από το TAE KWO DO). Η διαδρομή κινείται παράλληλα με την ακτογραμμή με μια στάση στην νήσο Υδρούσα που βρίσκεται στο 14ο χλμ και όποιος θέλει να κωπηλατήσει μικρότερη απόσταση μπορεί να περιμένει εκεί για να συνεχίσει με τους υπόλοιπους μέχρι τον κόλπο της Βουλιαγμένης όπου θα γίνει ο τερματισμός στην προβλήτα, στο εστιατόριο ΑΚΤΗ, περίπου στις 10:00 π.μ.

Μπορείτε να δείτε την διαδρομή στον χάρτη.

Για εγγραφές κάντε κλικ εδώ.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, καλέστε τον Γιάννη Σπίνουλα (6974-194.928) ή την Χρυσάνθη Ευσταθίου (6942-471.434) ή αφήστε μήνυμα στην ιστοσελίδα www.pennymarathon.com.

 

ΠΑΡΟΧΕΣ

διαφήμιση

  • Νερό
  • Ισοτονικό
  • Μπανάνες (για τους δρομείς).

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Θα υπάρχουν προς αγορά στο pre-Penny Marathon meeting που θα γίνει την Τετάρτη 1η Ιουλίου στο Flamme Rouge cafe (Τριπτολαίμου 26 Γκάζι) δύο τύποι T-shirt:

  •  coolmax αθλητικά
  • βαμβακερά

ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Οι δωρεές σας στο σύνολό τους υποστηρίζουν άμεσα τα αδέσποτα ζώα.

 

Κι άλλα Penny Marathon, σε Σαλαμίνα, Καλαμάτα,… Σίδνεϋ!

Φέτος, αν μένετε εκτός Αθηνών (ή Ελλάδος), έχετε τη δυνατότητα να συμμετάσχετε σε ένα από τα… περιφερειακά  Penny Marathon θα διεξαχθεί επίσης στην Σαλαμίνα και την Καλαμάτα για την Ελλάδα και στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας.

Αν επιθυμείτε να συμμετέχετε σε κάποιο από αυτά στείλτε email στο info@pennymarathon.com.

 

Διαβάστε επίσης

Ένας αδέσποτος σκύλος κατέγραψε τη δύσκολη ζωή του σε κάμερα

Ψάχνετε τετράποδο σύντροφο; 59 Φιλοζωικά Σωματεία -ανά περιοχή- για να απευθυνθείτε στο πλησιέστερο!

Πώς πρέπει να αντιδράσετε αν γίνετε μάρτυρες κακοποίησης ή θανάτωσης ζώου

 Σχολιαστε