ΤΡΙΧΕΣ TOP 10 – ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014

Τι διάβασαν περισσότερο οι φίλοι μας στις Τρίχες τον Απρίλιο

Photo courtesy of Anastasia Voutyropoulou | www.anastasiav.com

Photo courtesy of Anastasia Voutyropoulou | www.anastasiav.com

 

Τα πιο διαβασμένα άρθρα στην ιστοσελίδα ΤΡΙΧΕΣ τον Απρίλιο του 2014 ήταν τα ακόλουθα, κατά αριθμό… διαβασμάτων:

1. Σπιτικό σπρέι για να διώχνουμε ψύλλους, σκνίπες & τσιμπούρια από τη γούνα των τετράποδων. Σπιτικό σπρέι για να διώχνουμε ψύλλους, σκνίπες & τσιμπούρια από τη γούνα των τετράποδων. (Δεύτερος μήνας στο ΤΟΠ 10)

2. 7 συμβουλές για να κρατήσετε το σκύλο μακριά από τις σκνίπες του καλααζάρ. Μπορούμε να πάρουμε αρκετά μέτρα για να μη μολυνθεί ο αγαπημένος μας τετράποδος από Λεϊσμανίαση (καλααζάρ), αλλά, δυστυχώς, κανένα από αυτά δεν είναι από μόνο του ικανοποιητικά αποτελεσματικό. Συνδυάζοντας όσα περισσότερα μπορούμε είμαστε σε καλό δρόμο για την προστασία του.

3. Γάτος ταξίδεψε Αθήνα-Ζυρίχη στη ρόδα αεροπλάνου και επέζησε. Η απίστευτη ιστορία του «λαθρεπιβάτη» γάτου Oscar Fox μας διδάσκει ότι η θέληση για ζωή νικά και τα πιο ανυπέρβλητα εμπόδια.

4. Το επικίνδυνο πασχαλινό τραπέζι και η «νόσος του Πάσχα». Το ροδοψημένο αρνάκι κρύβει για τα τετράποδα αρκετούς κινδύνους, που θα πρέπει να γνωρίζουμε και να μην ενδώσουμε στα παιχνιδιάρικα σκουντήματα και στο ξελιγωμένο βλέμμα τους.

5. Η ιστορία της Σαρδέλας, της τετράποδης πρωταγωνίστριας του «Ράδιο Αρβύλα». Για δεύτερο μήνα στο Τοπ 10, η υπέροχη ημίαιμη σκυλίτσα, μαζί με τον σύντροφό της, Στάθη Παναγιωτόπουλο.

διαφήμιση

6. Ψύλλοι, τσιμπούρια, ακάρεα, ψείρες, ταινίες ή άλλα παράσιτα; Ποτέ ξανά! Πώς θα αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά εξωπαράσιτα και ενδοπαράσιτα σε σκύλους και γάτες. Τι χρειάζεται να προσέξουμε κατά τη χορήγηση. (Δεύτερος μήνας στο ΤΟΠ 10)

7. Μπορεί να φάει φρούτα; Εξαρτάται! Αλλά και για όσα από αυτά επιτρέπονται, δεν δίνουμε ποτέ, μα ποτέ τα κουκούτσια, γιατί μπορούν να μετατραπούν σε θανατηφόρο παγίδα.

8. Πες μου τη φυλή του σκύλου σου να σου πώ αν κολυμπάει! Η αγάπη του για το νερό και το κολύμπι και η ικανότητά του να επιπλέει επηρεάζονται από το DNA και την «κατασκευή» του.

9. Όταν οι κρότοι και τα μπουμπουνητά προκαλούν πανικό στο σκύλο μας. Φοβάται στο άκουσμα δυνατών και αναπάντεχων θορύβων, όπως οι βροντές, τα χτυπήματα του σφυριού κ.λπ.; Αν δεν προσέξουμε, μπορεί να εξελιχθεί σε μόνιμη φοβία.

10. Μετακινήσεις των τετράποδων με Μέσα Μαζικής Μεταφοράς. Όσα χρειάζεται να γνωρίζουμε για τη μεταφορά τους με ΚΤΕΛ, ΟΑΣΑ, ΤΡΑΙΝΟΣΕ, πλοία και αεροπλάνα.

 

Άλλες ΤΡΙΧΕΣ – TOP 10

Μάιος 2014
Μάρτιος 2014



Σχολιαστε