Ατζίλιτι, κόλπα με κλίκερ, φρίσμπι, χορός με σκύλο στη Σκυλίσια Γιορτή – Κυριακή 25 Νοεμβρίου, Φιλοθέη

Ατζίλιτι, κόλπα με κλίκερ, φρίσμπι, χορός με σκύλο είναι κάποιες από τις δράσεις που θα παρακολουθήσουμε την Κυριακή.


Το σκυλοπάρτι της χρονιάς πλησιάζει! Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου, σας περιμένουμε όλους να παίξουμε, να μάθουμε, να διασκεδάσουμε μαζί με τους σκύλους μας.

Οι δράσεις θα είναι διαδραστικές, αυτό σημαίνει ότι θα μπορούμε να δοκιμάσουμε, μαζί με το σκύλο μας, κάποιο αγώνισμα, όπως ατζίλιτι, κόλπα, φρίσμπι, χορό με σκύλο και θα παρακολουθήσουμε δωρεάν σεμινάριο πρώτων βοηθειών για τετράποδους.

Ειδικοί θα είναι στη γιορτή για να μας συμβουλεύσουν σχετικά με τη συμβατότητά μας με κάποιους από τους τετράποδους που ψάχνουν οικογένεια, να μας λύσουν απορίες για ζητήματα που αντιμετωπίζουμε με το σκύλο μας και να μας δώσουν πολλές πολλές συμβουλές για την υιοθεσία, τη φροντίδα και τη συμβίωση με τους τετράποδους.

Όλες οι παρουσιάσεις θα είναι διαδραστικές, με συμμετοχή των επισκεπτών, των σκύλων τους και των ζώων προς υιοθεσία από το πρόγραμμα του δήμου.

Η συμμετοχή στις δράσεις είναι δωρεάν για δίποδους και τετράποδους.

Δώρα για τους συμμετέχοντες, τους σκύλους τους και τα αδέσποτα του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού προσφέρουν η Nutramedica και τα καταστήματα «Skylos & Gata» στη Νέα Ερυθραία και  Pet Spot στον Αγιο Στέφανο.

Διαβάστε το αναλυτικό πρόγραμμα εδώ.

Για να ενημερώνεστε για την εκδήλωση ακολουθήστε τη δράση στο Facebook Event.

 

 

ΠΑΡΑΛΛΗΛΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ

Υιοθετήστε!

Ανάμεσά μας θα βρίσκονται 18 υπέροχοι τετράποδοι της πόλης μας που ψάχνουν οικογένεια για να μας κρατήσουν συντροφιά. Γνωρίστε τους και συμβουλευτείτε ειδικούς σχετικά με τις ανάγκες τους και την συμβατότητά τους με την οικογένεια και τη ζωή σας. Ενημερωθείτε για αυτούς από πριν με μια διαδικτυακή επίσκεψη εδώ.

Διαχείριση σκύλων προς υιοθεσία – Εκπαίδευση απευαισθητοποίησης

Εκτίμηση χαρακτήρα, χειρισμός, τεχνικές απευαισθητοποίησης, ανάπτυξη drives, impulse control, από την ομάδα Athens dog training club, με τους Ιωάννα Κέππα, Μαρία Θεοδωράκη, Νίκη Παπαϊωάννου, Ευθύμη Κορωναίο, Βασίλη Φραγκεσκάκη.

διαφήμιση

Συμβουλές περιποίησης τριχώματος

Πώς θα χάνει ο σκύλος μου λιγότερη τρίχα; Δείξε μας το σκύλο σου να σου πούμε! Στο περίπτερο της Aristodogs, με τη Φλώρα Σαρτζετάκη

Απορίες επισκεπτών

Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να λύσουν τυχόν απορίες σχετικά με τη συμπεριφορά και την περιποίηση του σκύλου τους ή του σκύλου που ενδιαφέρονται να υιοθετήσουν.

Ενημέρωση για την εκστρατεία «Τέλος στα Κλουβιά»

Η πρωτοβουλία για τον τερματισμό τερματισμός της χρήσης κλουβιών στην κτηνοτροφία της Ευρώπης έχει, μέχρι σήμερα συγκεντρώσει περίπου 189.000 υπογραφές από όλη την Ευρώπη.
Εκατοντάδες εκατομμύρια παραγωγικά ζώα περνούν ολόκληρη τη ζωή τους ή σημαντικό μέρος αυτής φυλακισμένα σε μικρά κλουβιά και σε συνθήκες που αναστέλλουν ή περιορίζουν τη φυσική τους συμπεριφορά και προκαλούν πολύ σοβαρά προβλήματα στην υγεία και ευημερία τους.
Μπορείτε να υπογράψετε τη συγκεκριμένη Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία στην Σκυλίσια γιορτή ή εδώ.

Το μαγαζάκι της Ζω.Φι.Ψυ.

Θα βρείτε τα προϊόντα του σωματείου –κούπες, τσάντες, μπλούζες, ποδιές- και λαχταριστούς σκυλο-γατο-μεζέδες.

Food Truck FBI-sa από τη Νάξο

Μας έχουν υποσχεθεί φαλάφελ για τους βετζετέριαν, ένα πολύ σπέσιαλ παγωτό που θα απολαύσουμε (οι πιο γενναίοι) με συννεφιά, burger με πανσέτα και hotdog με κοτόπουλο.

Το σκυλοπάρτι της χρονιάς θα γίνει στο Άλσος Πουλάκη!

Βοηθήστε μας κοινοποιώντας τη Σκυλίσια γιορτή

Κάθε δημοσιοποίηση είναι πολύ σημαντική για την επίτευξη του στόχου μας.

Διαβάστε επίσης

Σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών για Τετράποδους – Στα πλαίσια της Κυριακής, Σκυλίσιας Γιορτής, 25 /11/2018, Φιλοθέη

BINTEO: Η Scout μας προσκαλεί στην Σκυλίσια Γιορτή – Φιλοθέη, Κυριακή 25 Νοεμβρίου

Κυριακή, Σκυλίσια Γιορτή! – Φιλοθέη, 25 Νοεμβρίου

Τα εμπόδια είναι ευκολάκι για τη Scout!

Σχολιαστε