NEA ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 25 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ – “Κυριακή, Σκυλίσια Γιορτή!”

 

Η εκδήλωση θα γίνει την Κυριακή 25 Νοεμβρίου!


Παρακαλούμε βοηθήστε μας να ενημερώσουμε τον κόσμο κοινοποιώντας το άρθρο!


Για να ενημερώνεστε για την εκδήλωση ακολουθήστε τη δράση στο Facebook Event.
Προτού ξεκινήσετε, μπείτε στην ιστοσελίδα μας ή στη σελίδα της zofipsy στο facebook.

 

 

Παιχνίδια με τους σκύλους μας στο πάρκο
Κι αν δεν έχετε, ελάτε να υιοθετήσετε!

Μια γιορτή αφιερωμένη στους τετράποδους φίλους μας και στην υπεύθυνη υιοθεσία διοργανώνουν ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού και η Ζω.Φι.Ψυ. (Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού) την Κυριακή 25 Νοεμβρίου (ΝΕΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ) στο Άλσος Πουλάκη της Φιλοθέης (Εθνικής Τραπέζης 7, 152 37) από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι.

Μια ξεχωριστή μέρα, για μια ευχάριστη βόλτα με τον αγαπημένο μας σκύλο, σ’ ένα όμορφο μέρος, όπου μας περιμένουν διαδραστικά παιχνίδια, επιδείξεις, φαγητό και πολλές εκπλήξεις. Και για όποιον δεν έχει τη χαρά να έχει σκύλο, είναι μια ευκαιρία να γνωριστεί με κάποια από τα αδέσποτα του δήμου που αναζητούν οικογένεια και είναι έτοιμα να τον συντροφεύσουν.

Εθελοντές φροντιστές, εκπαιδευτές και ειδικοί συμπεριφοράς θα βρίσκονται στο Άλσος Πουλάκη για να αναδείξουν τις προσωπικότητες των αδέσποτων ζώων, να λύσουν κάθε απορία για την υπεύθυνη κηδεμονία και να μας βοηθήσουν να διαλέξουμε τον κατάλληλο για εμάς σκύλο.

 

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει τις δράσεις:

  • Παίζουμε όλοι μαζί με κλίκερ
  • Agility – Αγώνες μετ’ εμποδίων για σκύλους
  • Παιχνίδια με τον σκύλο μας (κόλπα, φρίσμπι, χορός με σκύλο)
  • Εκπαίδευση Σκύλου Καλού Πολίτη
  • Πρώτες βοήθειες για τετράποδα
  • Γνωρίζουμε τους σκύλους προς υιοθεσία & αναλύουμε τη συμπεριφορά τους
  • Μαθαίνουμε τη «γλώσσα του σκύλου» και καταλαβαίνουμε τι θέλει να μας πει

Όλες οι παρουσιάσεις θα είναι διαδραστικές, με τη συμμετοχή των επισκεπτών, των σκύλων τους και των ζώων προς υιοθεσία από το πρόγραμμα του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού.

Με την ευγενική συμμετοχή των: Athens Dog Training Club, Athens Agility Addicts, Animinds, Κτηνιατρικό Κέντρο ‘Κονταξή – Τσουκαλάς’, Aristodogs, Trihes.gr, Food Truck, Shampoo Films.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τη Shampoo Films για το βιντεάκι που έφτιαξε για την εκδήλωση και, φυσικά, τη Scout και τους άλλους τετράποδους ηθοποιούς, που είναι όλοι μαθητές του Athens Dog Training Club.

Το βιντεάκι για την εκδήλωση:

Παίζουμε και κερδίζουμε για εμάς & για τα αδέσποτα!

Λάβετε μέρος στα παιχνίδια ρόλων και κερδίστε υπέροχα δώρα για το σκύλο σας, μια ευγενική προσφορά της Nutramedica και του καταστήματος «Skylos & Gata» στη Νέα Ερυθραία. Ταυτόχρονα, θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε τροφή για τα αδέσποτα του δήμου μας. Η τροφή είναι ευγενική προσφορά του καταστήματος Pet Spot στον Αγιο Στέφανο.

 

Θέλετε να αποκτήσετε τετράποδο σύντροφο;

Ο Δήμος Φιλοθέης – Ψυχικού και η Ζω.Φι.Ψυ. υπενθυμίζουν το πρόγραμμα υιοθεσίας αδέσποτων ζώων της πόλης μας και μας συστήνουν 50 υποψήφιους τετράποδους φίλους, σκύλους και γάτες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.zofipsy.com  Ένας από αυτούς μπορεί σύντομα να γίνει το νέο μέλος της οικογένειάς σας!

διαφήμιση

Όλα τα ζώα που αναζητούν μια φιλόξενη στέγη και διατίθενται για υιοθεσία εντάσσονται στο πρόγραμμα στείρωσης και κτηνιατρικής φροντίδας του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού. Είναι εμβολιασμένα, αποπαρασιτωμένα, στειρωμένα και διαθέτουν ηλεκτρονική ταυτότητα. Το μόνο που απομένει είναι να βρουν αγάπη, φροντίδα και μια ζεστή αγκαλιά!

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για την υπεύθυνη υιοθεσία και να τα γνωρίσετε από κοντά, σας περιμένουμε την Κυριακή 25 Νοεμβρίου στο Άλσος Πουλάκη στη Φιλοθέη, από τις 10 το πρωί έως τις 3 το μεσημέρι, για μια βόλτα στο πάρκο με σκύλο… ή χωρίς!

Η Τρούντη, η Βενίτα, ο Μπλούη και οι αδερφές Εβίτα και Ιφιγένεια (τα κουτάβια του υπονόμου) είναι κάποια από τα ζώα της Ζω.Φι.Ψυ., που ψάχνουν οικογένεια και θα είναι στη Σκυλίσια Γιορτή για να μας κρατήσουν συντροφιά.

Δώστε μια ευκαιρία ζωής, υιοθετώντας ένα ζώο της πόλης μας:

www.zofipsy.comfb zofipsy – 210 6776033 (10-2)

Facebook Event

Στήριξη στην “προίκα” του νέου μέλος της οικογένειας!

Το κατάστημα «Pet Spot» στον Άγιο Στέφανο προσφέρει ένα εκπτωτικό κουπόνι με κάθε υιοθεσία από τους σκύλους που θα μας συντροφεύουν στην εκδήλωση, για τα πρώτα έξοδα του νέου σας μέλους!

 

* Για να μάθετε τα νέα της εκδήλωσης εγκαίρως, μπείτε στην ιστοσελίδα μας, στην κατηγορία «νέα»: https://zofipsy.com/category/nea/ ή στη σελίδα μας στο facebook ή στο Facebook Event.

Ψυχικό, 20 Νοεμβρίου 2018

 

Πού βρίσκεται το Άλσος Πουλάκη;

Βοηθήστε μας κοινοποιώντας τη Σκυλίσια γιορτή

Κάθε δημοσιοποίηση είναι πολύ σημαντική για την επίτευξη του στόχου μας.

Είστε όλοι καλεσμένοι μαζί με τους σκύλους σας. Κι αν δεν έχετε, ελάτε να υιοθετήσετε!

 

Σχολιαστε