Οι αστυνομικοί του Λος Άντζελες LAPD μιλάνε στους Έλληνες Αστυνομικούς για τη σχέση κακοποίησης ζώων & ενδοοικογενειακής βίας

Δείτε τις παρουσιάσεις της εισαγγελέως και των αξιωματικων της αστυνομίας που ήρθαν από τις ΗΠΑ για να εξηγήσουν στους αστυνομικούς μας τη σχέση της κακοποίησης ζώων με την ενδοοικογενειακή βία.

imerida

 

Το σεμινάριο συνδιοργανώνουν η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΦΙΛΟΖΩΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ, ο μη-κερδοσκοπικός οργανισμός ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ και η ΕΛ.ΑΣ, με θέμα «Ο κύκλος της βίας – Από την κακοποίηση ζώων στην ενδοοικογενειακή βία».
Η παρουσίαση γίνεται από το LOS ANGELES POLICE DEPARTMENT (LAPD) – τη Γενική Εισαγγελία της Πολιτείας της Βιρτζίνια (VIRGINIA ATTORNEY GENERAL OFFICE) και τo VOICE For The ANIMALS Foundation.

Οι ομιλητές παρουσιάζουν, για πρώτη φορά στην Ευρώπη, τα συμπεράσματα που προκύπτουν από την εφαρμογή του νόμου στις ΗΠΑ, για τη σύνδεση της κακοποίησης ζώων με την ενδοοικογενειακή βία και το οργανωμένο έγκλημα.

Το σεμινάριο τελεί υπό την αιγίδα του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη και πραγματοποιείται στις 11 Νοεμβρίου του 2015, στις 9.00-17.30, στο αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη.

Δείτε τις ομιλίες στο livemedia.gr, στα αγγλικά ή σε ελληνική μετάφραση ΕΔΩ.

 

διαφήμιση

kyklos bias

Διαβάστε επίσης

LAPD – Πολύ σκληροί για να αγαπήσουν;

Μια Ελληνίδα είναι η «φωνή για τα ζώα» του Λος Άντζελες

Τιμωρώντας την κακοποίηση των ζώων σώζουμε ανθρώπινες ζωές

Το FBI κατατάσσει την κακοποίηση ζώων στα πιο σοβαρά κακουργήματα!

Πώς πρέπει να αντιδράσετε αν γίνετε μάρτυρες κακοποίησης ή θανάτωσης ζώουΣχολιαστε