Περι-Pêt-ειες στον αέρα! Μια ραδιοφωνική εκπομπή αφιερωμένη στους τετράποδους

Επιτέλους, υπάρχει ξανά μια ραδιοφωνική εκπομπή αφιερωμένη στους τετράποδους. Και εκπέμπει από τη Μακεδονία!

Η εκπομπή λέγεται «Περι-Pêt-ειες στον αέρα!» και μπορούμε να την παρακολουθήσουμε ζωντανά, κάθε Πέμπτη, απο τις 18:00 μέχρι τις 20:00, στη συχνότητα ΣΚΑΙ 92,6 της Κατερίνης, που ανήκει στο δίκτυο του ΣΚΑΪ.

Ευτυχώς δεν χρειάζεται να κατοικούμε στην Πιερία για να “πιάσουμε στον αέρα” την εκπομπή που παρουσιάζουν ο εκπαιδευτής και συνεργάτης των “Τριχών” Θωμάς Αναστασιάδης και η Θεοπίστη Δαφνή.

Μπορούμε να τους ακούσουμε και διαδικτυακά ακολουθώντας το σύνδεσμο: http://www.skai926.gr/liveradio.php

Οι «Περι-Pêt-ειες στον αέρα!» δίνουν μικρόφωνο στους τετράποδους φίλους μας. Να μας πούνε τι θέλουν, γιατί κάνουν τη ζωή μας δύσκολη κάποιες φορές και τελικά τι γλώσσα μιλάνε για να μπορέσουμε να συνεννοηθούμε μαζί τους.

διαφήμιση

Κτηνίατροι, επαγγελματίες εκπαιδευτές σκύλων, εκπρόσωποι φιλοζωικών σωματείων, εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης και φυσικά όλοι εμείς, γινόμαστε μια μεγάλη παρέα, μαθαίνουμε συζητώντας, προβληματιζόμαστε, με στόχο να κάνουμε την συμβίωση μας με τον σκύλο μια αρμονική διαδικασία και ίσως καταφέρουμε να προτείνουμε κάποιες λύσεις για την αντιμετώπιση του φαινομένου των όλο και περισσότερων αδέσποτων σκύλων.

 

Info

Κάθε Πέμπτη, 18.00 έως 20.00
Ακούστε ζωντανά: http://www.skai926.gr/liveradio.php
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2351047917, 47918
Email: peripeteies926@gmail.com

 

 Σχολιαστε