coronovirus -precautions


9o Φιλοζωικό Πανηγύρι & 7ο Wag-A-Thon στη Ν. Φιλαδέλφειας

Το Σάββατο και την Κυριακή 10 και 11 Οκτωβρίου 2015

wagathon2

H διπλή γιορτή που πραγματοποιείται κάθε χρόνο από τον Φιλοζωικό Σύλλογο Ν. Φιλαδέλφειας, θα γίνει και πάλι στον πεζόδρομο μπροστά από το Σινεμά Άλσος (Λεωφ. Δεκελείας 154).

Το Σάββατο, από τις 9:30 το πρωί ως τις 21:0 το βράδυ μας περιμένουν πολλές εκπλήξεις. Στις 17:00 θα γίνει συνάντηση υιοθετημένων, πρώην αδέσποτων ζώων του Συλλόγου και στις 18:00 θα μιλήσει ο κ. Μάνθος Αρμπελιάς (αντιπρόεδρος της ομοσπονδίας Π.Φ.Π.Ο.) για τη νομοθεσία περί ζώων συντροφιάς.

Παράλληλα, στο Πανηγύρι και τις δύο ημέρες θα βρούμε διάφορα αντικείμενα, όπως βιβλία, τσάντες, αξεσουάρ, διακοσμητικά, κοσμήματα, δώρα, χειροποίητα είδη κλπ, που μπορούμε να αγοράσουμε σε χαμηλές τιμές για να ενισχύσουμε το έργο του Συλλόγου.

Το Wag-A-Thon θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (11/10), στις 13:00.

 

wagathon

Τι είναι το Wag-A-Thon;

Είναι ένας μίνι «μαραθώνιος» (μην τρομάζετε, περπάτημα είναι) όπου κάθε πολίτης επιλέγει ένα από τα αδέσποτα σκυλιά που φιλοξενεί ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ν. Φιλαδέλφειας και το βγάζει βόλτα με λουρί μαζί με όλους τους άλλους παρευρισκόμενους. Ο σκοπός πολλαπλός: Τα ζώα χαίρονται μία μεγάλη βόλτα, ο κόσμος της Ν. Φιλαδέλφειας βλέπει ξαφνικά ένα κύμα εθελοντών και σκύλων που ψάχνουν σπίτι μπροστά του και υπάρχει ελπίδα να υιοθετηθεί κάποιο σκυλάκι από κάποιον που θα το ερωτευτεί.

Πρέπει έγκαιρα να δηλώσετε ποιό από τα 18 σκυλάκια που περιμένουν ακόμα θέλετε να εκπροσωπήσετε στο Wagathon. Σκοπός, πριν τις 11 Οκτωβρίου, είναι να διαφημίσετε το σκυλάκι αυτό όσο καλύτερα μπορείτε και επίσης να προσπαθήσετε να συγκεντρώσετε δωρεές για τη Συμμετοχή σας στο Wag-A-Thon από γνωστούς και φίλους σας! Για να συμπληρώσετε την αίτηση συμμετοχής, επικοινωνήστε με το friendsofanimals_nf@yahoo.com. Στο Τραπέζι Εγγραφών καταβάλλετε το ποσό των 5€ ως αντίτιμο για τη Συμμετοχή σας.

Μπορείτε να παρακολουθείτε τη σελίδα του event για περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του διημέρου και τη λίστα των σκυλιών που θα περπατήσουν στο WagAthon που θα ανακοινωθεί σύντομα!

 

διαφήμιση

Ποιός είναι ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ν. Φιλαδέλφειας;

Είναι επίσημα αναγνωρισμένο σωματείο (#25700) και έχει ως βασικό σκοπό του τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων της Νέας Φιλαδέλφειας.
Ιδρύθηκε το 2005
και από το 2006, οι συνεχείς ανάγκες νοσηλείας και φιλοξενίας τραυματισμένων και εγκαταλελειμμένων ζώων οδήγησε στη δημιουργία ενός χώρου φιλοξενίας για τα ζώα που βρίσκονται στη φροντίδα του Συλλόγου. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι μόνο μέσα στο 2014 διαχειριστήκαν περίπου 500 ζώα και πραγματοποίησαν 234 υιοθεσίες. 

Η λειτουργία του σωματείου και του χώρου φιλοξενίας των ζώων είναι 100% εθελοντική. ΔΕΝ λαμβάνει καμία επιδότηση από το Δήμο ή από κάποιον άλλο δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα και βασίζεται αποκλειστικά και μόνο σε δωρεές, εικονικές υιοθεσίες και έσοδα από τα παζάρια που διοργανώνει. Εκτός της περίθαλψης των ζώων, σημαντική δράση του σωματείου είναι τα εκπαιδευτικά προγράμματα που πραγματοποιούνται σε συνεργασία με σχολεία, είτε στο χώρο τους, είτε στο χώρο του συλλόγου. Στόχος, η μετάδοση φιλοζωικής παιδείας και η καλλιέργεια του σεβασμού απέναντι στα ζώα.

 

Info

 

 

Διαβάστε επίσης

Ψάχνετε τετράποδο σύντροφο; 59 Φιλοζωικά Σωματεία -ανά περιοχή- για να απευθυνθείτε στο πλησιέστερο!

Πώς να επιλέξω ημίαιμο κουτάβι για τα παιδιά μου;

Ποιο ημίαιμο μας ταιριάζει;

Κάθε ημίαιμο είναι μοναδικό, ένα όπως κανένα… (άλλο)!

Aπό πού είναι καλύτερα να πάρει κανείς σκυλάκι; Από φιλοζωική ή από pet shop;

 Σχολιαστε