Εθελοντική αιμοδοσία στα Χανιά την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων διάλεξε να τιμήσει την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων δίνοντας αίμα για τους συνανθρώπους μας, που το χρειάζονται.

aimodosia

Επειδή Φιλοζωία σημαίνει φίλος της ζωής και η ζωή είναι το ύψιστο αγαθό για κάθε πλάσμα ανεξαρτήτως φύλου, χρώματος, φυλής , είδους , αν είναι δίποδο ή τετράποδο, εμείς οι πολίτες που ασχολούμαστε με την προστασία και τα δικαιώματα των ζώων αποφασίσαμε να δώσουμε λίγο από το αίμα μας σε πάσχοντες ανθρώπους, αναφέρει στην ανακοίνωση του ο Σύλλογος.

Μέλη του Φ.Σ. Χανίων, φίλοι και εθελοντές καλούνται την Κυριακή 4 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί να βρεθούν στο χώρο αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Χανίων.

Καλούνται ακόμα όσοι συμπολίτες μας θέλει να τιμήσει με τον ξεχωριστό αυτό τρόπο την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων να μη διστάσουν να συνδράμουν την προσπάθειά τους. Εξάλλου η αιμοδοσία αποτελεί ύψιστη μορφή εθελοντικής προσφοράς και αλτρουισμού.

διαφήμιση

«Η Κυριακή 04 Οκτώβρη σε όλο τον κόσμο είναι αφιερωμένη στα Ζώα. Αυτά μόνο μας προσφέρουν. Βοηθούν ανθρώπους με προβλήματα όρασης, κινητικότητας, βοηθούν στον χώρο της έρευνας, με την συντροφιά τους, βοηθούν με την ίδια τους τη ζωή. Ας τους μοιάσουμε. Και εμείς τι τους ανταποδίδουμε; Συνθήκες άθλιας διαβίωσης, αφαίρεση της ζωής τους για τις διατροφικές και ενδυματολογικές μας ανάγκες και ματαιοδοξίες, κακοποίηση, αδιαφορία. Ας αλλάξουμε, ας ακολουθήσουμε το παράδειγμά τους, ας γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι. Ας αναστοχαστούμε πριν είναι αργά», καταλήγει ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων «Η Προστασία των Ζώων».

Info

  • Κυριακή 4 Οκτωβρίου
  • 11:00 π.μ.
  • Νοσοκομείο Χανίων, χώρος αιμοδοσίας

 

Διαβάστε επίσης

Όλες οι εκδηλώσεις για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων (4/10)Σχολιαστε