Οι Εφτάψυχες βρήκαν τη Squinty!

sq1

Το δραστήριο γατοσωματείο «Οι Εφτάψυχες» (Nine Lives – ninelivesgreece.com) που δραστηριοποιείται στην Αθήνα κατάφερε, τελικά, να εντοπίσει και να διασώσει την τετράποδη γιαγιά.

Η Squinty βρέθηκε μετά από αρκετές ημέρες ερευνών στην ευρύτερη περιοχή όπου είχαν διασωθεί οι Mohawk & Pumpkin.

Ήταν σε ένα εργοτάξιο, ανάμεσα σε μια χωματερή και έναν κεντρικό δρόμο που οδηγεί στην Πάρνηθα. Οι ιδιοκτήτες του εργοταξίου, βλέποντας την αφίσα, είχαν την καλοσύνη να δώσουν άδεια στους εθελοντές προκειμένου να ερευνήσουν τον τεράστιο αυτό χώρο. Πράγματι, κατάφεραν τελικά να την εντοπίσουν, τελικά, κρυμμένη ανάμεσα σε μηχανήματα και υλικά κατασκευής.

Η γατούλα βρέθηκε σε κακή κατάσταση: υπερβολικά αδύναμη, κάτισχνη, βρώμικη και πάσχει από γρίπη. Αλλά είχε ακόμα άφθονα γουργουρητά να προσφέρει στους διασώστες της. Βρίσκεται στον κτηνίατρο, όπου της παρέχονται οι πρώτες βοήθειες, δεδομένου ότι είναι σε κρίσιμη κατάσταση μετά από αυτή τη δοκιμασία.

sq2

διαφήμιση

Χριστουγεννιάτικο Θαύμα!

Περισσότερα καλά νέα για τη Squinty. Μόλις είναι αρκετά καλά για να φύγει από το κτηνιατρείο η γατούλα θα αποκτήσει ένα παντοτινό σπίτι. Η νέα της οικογένεια είναι ένα ζευγάρι Αμερικανών που έβλεπε καθημερινά τη γατούλα στην πρεσβεία. Συνήθιζαν να κάθονται σε ένα παγκάκι στον ήλιο μαζί της, κάθε πρωί. Το ζευγάρι, όπως και πολλοί άλλοι στην πρεσβεία, τρομοκρατήθηκε μόλις άκουσε τα νέα για την απομάκρυνση των γατιών. Όπως μαθαίνουμε, ανακαινίζουν ήδη το σπίτι τους με τα απαραίτητα: ένα άνετο γατίσιο κρεβάτι, ονυχοδρόμιο, αμμολεκάνη και διαλεχτές γατολιχουδιές. Και ανυπομονούν για τον ερχομό της Squinty.

Δυστυχώς, κανείς δεν έχει δει ακόμα τον κακόμοιρο Chevvy, αλλά η αναζήτηση συνεχίζεται. Οι Εφτάψυχες δεν το βάζουν κάτω, χάρη στις θετικές σκέψεις, τις προσευχές και τα μηνύματα συμπαράστασης που λαμβάνουν καθημερινά από όλο τον κόσμο. ‪#‎FindChevvy‬

 

Διαβάστε σχετικά

ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΝΤΟΠΙΣΜΟΥ ΤΗΣ Squinty – #findsquinty #Squintygate

Η Αμερικανική Πρεσβεία στην Αθήνα «εξορίζει» γάτες – US Embassy Athens «banishes» cats

sq31 Σχολιο

  1. Ευτυχώς που βρέθηκε. Θα την “κοπάνησε” φαίνεται από το φιλόξενο, ασφαλές, περιφραγμένο μέρος όπου την είχαν αφήσει οι άνθρωποι της Πρεσβείας, προτιμώντας μια πιο περιπετειώδη και σκληρή ζωή… όπως κι ο Chevvy.

Σχολιαστε