ΙΔΕΑ – Φτιάξε το ρούχο που θα κρατήσει το σκύλο ήρεμο την ώρα των βεγγαλικών, σε 3′!

Θα χρειαστείτε: Μόνο ένα μακρύ κομμάτι ύφασμα!

Φοβάται τους δυνατούς θορύβους; Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Και η πιο φυσική αντίδραση είναι να προσπαθήσει να το σκάσει, για να απομακρυνθεί από την πηγή τους με όποιον τρόπο μπορεί. Βοηθήστε τον να παραμείνει ψύχραιμος με αυτό το πανεύκολο ρουχαλάκι.

Κυκλοφορούν στο εμπόριο πολλά προϊόντα που υπόσχονται ότι θα απαλύνουν τον φόβο του, μεταξύ των οποίων 2 ειδικά ρουχαλάκια. Αλλά έχουν μεγάλο κόστος ενώ δεν είναι σίγουρο ότι θα λειτουργήσουν στη δική μας περίπτωση. Επίσης, αν είστε της τελευταίας στιγμής (όπως πολλοί από εμάς) δεν προλαβαίνετε πλέον να τα παραγγείλετε για να προλάβετε τη φετινή Ανάσταση. Μπορείτε όμως να φτιάξετε μόνοι σας, γρήγορα και εύκολα, ένα ακολουθώντας τις οδηγίες του Philippine Animal Welfare Society (PAWS).

Με αυτό το απλό κόλπο, θα βοηθήσετε το σκύλο σας να νιώθει ασφαλής και ήρεμος κατά τη διάρκεια των πυροτεχνημάτων αλλά μιας μεγάλης βροντερής καταιγίδας.

ΟΔΗΓΙΕΣ: Περνάτε το ύφασμα μπροστά από το στέρνο. Το διασταυρώνετε πάνω από τα ακρώμια. Και πάλι κάτω από την κοιλιά. Το ανεβάζετε στην πλάτη και δένετε κόμπο αρκετά σφιχτά για να του δίνει την αίσθηση της σφιχτής αγκαλιάς. Προσέξτε ο κόμπος να βρίσκετε προς τα έξω, ώστε να μην πιέζει την σπονδυλική στήλη.

 

διαφήμιση

Θέλουμε πειστήρια! Πείτε μας αν βοήθησε το σκύλο σας και στείλτε μας τη δική σας φωτογραφία για να την ανεβάσουμε στο ποστ.

 

 

Διαβάστε επίσης

Περισσότερα άρθρα για το Πάσχα και την κροτοφοβία εδώ.

Περισσότερες έξυπνες ιδέες εδώ.

Περισσότερα πράματα που μπορείτε να φτιάξετε μόνοι σας εδώ.Σχολιαστε