Μάθε τα πάντα για την ξηρά τροφή – Σεμινάριο με τη Marilyn Peters, 2/12/2018, Αθήνα

Ξηρά του δίνουμε οι περισσότεροι αλλά… ξέρουμε πώς να την επιλέξουμε;

Το σεμινάριο της Marilyn Peters, Bsc Msc (Animinds) επικεντρώνεται στις πραγματικές διατροφικές ανάγκες του σκύλου και της γάτας και σε όλα όσα χρειαζόμαστε για να βγάζουμε μελετημένες και συνειδητοποιημένες αποφάσεις για τη σίτιση τους με ξηρά τροφή. Απευθύνεται σε κηδεμόνες αλλά και σε επαγγελματίες του κλάδου πωλήσεων τροφών για τετράποδους.

Τα τελευταία 60 χρόνια η ξηρά τροφή έχει κατακλύσει την αγορά με πωλήσεις να φτάνουν τα $30 δις. ετησίως μόνο στην Αμερική. Έχει χαρακτηριστεί, από κτηνιάτρους, εκτροφείς και άλλους επαγγελματίες του χώρου ως η TOP διατροφή για το σκύλο και τη γάτα και πλέον, λόγω της πρακτικότητας που παρέχει, τρέφει την πλειοψηφία των ζωών ανά τον κόσμο. 

Ξέρουμε, λοιπόν, τι ακριβώς είναι η ξηρά τροφή; Πώς παρασκευάζεται; Τι υλικά και πρώτες ύλες χρησιμοποιούνται; Τι ακριβώς προσφέρει στα ζώα μας; Ξέρουμε να κάνουμε την καταλληλότερη επιλογή μέσα από τις άπειρες μάρκες στα ράφια των καταστημάτων για το ζώο μας αλλά και για την τσέπη μας; Ξέρουμε ποια από αυτά που ακούγονται στην αγορά είναι φήμες ή/και απλές γνώμες και ποια όχι; Ξέρουμε, εν τέλει, τι πρέπει να τρώει ο πιστός μας φίλος;

Το σεμινάριο επικεντρώνεται στις πραγματικές διατροφικές ανάγκες του σκύλου και τις γάτας και σε όλα όσα χρειαζόμαστε για να βγάζουμε μελετημένες και συνειδητοποιημένες αποφάσεις για την σίτιση τους με ξηρά τροφή.

Τι θα μάθουμε;

Συγκεκριμένα, αυτό το πρωτοποριακό για την Ελλάδα σεμινάριο θα ασχοληθεί με:

✔ Τις φυσικές διατροφικές ανάγκες του σκύλου και τις γάτας
✔ Τις διάφορες κατηγορίες και υποκατηγορίες ξηράς τροφής στην αγορά και τις διαφορές μεταξύ τους
✔ Τον τρόπο παρασκευής της ξηράς τροφής
✔ Τα συστατικά που περιλαμβάνει και γιατί
✔ Το ρόλο των υδατανθράκων και τις επιπτώσεις τους στον οργανισμό
✔ Πρόσθετες ουσίες όπως βιταμίνες και ιχνοστοιχεία 
✔ Πώς να διαβάζετε σωστά τις συσκευασίες και να διακρίνετε με ακρίβεια τα χρήσιμα συστατικά αλλά και τα επικίνδυνα πρόσθετα
✔ Πώς πρέπει ν’ αποθηκεύεται η ξηρά τροφή
✔ Ποια είναι η σωστή καθημερινή δοσολογία για τον σκύλο ή την γάτα σας 

Μάθετε όλα όσα θα θέλατε να ξέρατε για τη ξηρά τροφή. Δηλώστε συμμετοχή τώρα!

Info

Ημερομηνία: 2/12/2018 (Κυριακή)
Ώρα: 10:00- 14:00
Τοποθεσία: Ερνέστου Εμπράρ 29, Νέο Ψυχικό, 11525, Αθήνα
Κόστος: 60€ (48,40 + ΦΠΑ)

E-mail: marilyn@animinds.gr
www.animinds.gr
Facebook Event
Facebook Page

διαφήμιση

 

 

* Η Marilyn Peters, Bsc Msc, είναι ειδικός συμπεριφοράς, πρόνοιας και διατροφολογίας ζώων. Έχει πτυχίο (BSc) στην Κυτταρική και Μοριακή Βιολογία από το Πανεπιστήμιο του Essex στην Αγγλία και μεταπτυχιακό (MSc) στην Εφαρμοσμένη Συμπεριφορά και Πρόνοια Ζώων (Applied Animal Behaviour and Animal Welfare) από το Πανεπιστήμιο του Εδιμβούργου στη Σκωτία. 
Επιπλέον, διαθέτει διπλώματα επαγγελματικής εξειδίκευσης στη διατροφολογία για κατοικίδια (Dr Nick Thompson DVM PhD, UK 2006, Dr. Meg Smart DVM PhD, USA 2018), στην Αρωματοθεραπεία για ζώα (School of Essential Balance, UK 2006) και εκπαίδευση στο Ρέικι, EFT, Tong Ren, ThetaHealing, και Animal Communication (Wendy Wolfe, USA). 

Τα τελευταία 14 χρόνια ζει και εργάζεται στην Ελλάδα ως σύμβουλος ευζωίας κατοικίδιων ζώων χρησιμοποιώντας μια δική της πρωτοποριακή ολιστική προσέγγιση, με σκοπό τη ψυχολογική, πνευματική και σωματική (όσο αναφορά τη διατροφολογία) αποκατάστασή τους. Η ολιστική αυτή προσέγγιση συμπεριλαμβάνει κλασικές συμπεριφορικές τεχνικές, εξειδικευμένη διατροφή και εναλλακτικές ενεργειακές τεχνικές και θεραπείες.

Η Marilyn συνεργάζεται στενά με κτηνιάτρους, εκπαιδευτές και οργανώσεις προστασίας ζώων. Έχει διδάξει σε Η.Π.Α., Ηνωμένο Βασίλειο και Ελλάδα, αρθρογραφεί σε εφημερίδες & περιοδικά και συμμετέχει σε τηλεοπτικά προγράμματα για θέματα ευζωίας ζώων.

 

Διάβασε επίσης…

Η ώρα του φαγητού είναι καλή ευκαιρία για εκπαίδευση

Search αδιαφορία Η μεγάλη αξία της… αδιαφορίας για το σκύλο μας!

Τα 5 στάδια ανάπτυξης της γάτας

Τα στάδια αναπτυξης των κουταβιώνΣχολιαστε