Η Scout πάει… Κυριακή, Σκυλίσια Γιορτή! – BEHIND THE SCENES

BEHIND THE SCENES από τα γυρίσματα για το βίντεοκλιπ της εκδήλωσης, όπου πρωταγωνιστεί η υπέροχη Scout

 

Φωτογραφίες: Μιλτιάδης Χρηστίδης

 

Είναι πανέξυπνη, είναι ανεξάντλητη, είναι υπέροχη, είναι εντυπωσιακή η Scout, το Τζακ Ράσελ που πρωταγωνιστεί στα γυρίσματα για το διαφημιστικό βιντεάκι της εκδήλωσης «Κυριακή, Σκυλίσια Γιορτή!» που προσφέρθηκε να ετοιμάσει η εταιρία παραγωγής Shampoo Films, νεοαφιχθείσα στη χώρα μας από το Λος Άντζελες των Η.Π.Α.

Μια σταρ γεννιέται

Η νεαρή σκυλίτσα, μόλις 2,5 ετών, μας εντυπωσίασε με τα κόλπα της, τη δυναμική της προσωπικότητα και τον επαγγελματισμό της κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων. Απολαμβάνουμε τις απολαυστικές φωτογραφίες BEHIND THE SCENES του Μιλτιάδη Χρηστίδη, που εξασφαλίσαμε πρώτοι, και ευχόμαστε η μέρα της εκδήλωσης να είναι τόσο υπέροχη όσο η χθεσινή.

Επικίνδυνη λήψη για τη Scout αλλά και για την κάμερα και τον σκηνοθέτη Χάρη Πατραμάνη! Στην ταινία δεν χρησιμοποιήθηκαν κασκαντέρ.

 

Εξαιρετικό καστ

Στα γυρίσματα συμμετείχαν φυσικά και άλλοι τετράποδοι μαθητές της σχολής Athens Dog Training Club του Κώστα Μαρτίνη, ενώ οι υπέροχες behind the scenes φωτογραφίες που απολαμβάνουμε τραβήχτηκαν από το Μιλτιάδη Χρηστίδη.

Δεν συμμετέχει μόνο η Scout στο κλιπάκι για την εκδήλωση, αλλά πολλοί ταλαντούχοι τετράποδοι ηθοποιοί! Εδώ με τον εκπαιδευτή Κώστα Μαρτίνη, την παραγωγό Ελένη Ασβεστά και το σκηνοθέτη Χάρη Πατραμάνη της Shampoo Films (από δεξιά προς αριστερά).

 

Έτοιμο και το κλιπάκι για την εκδήλωση!

 

Ο ηλικιωμένος Έντου, τακτικός θαμώνας του Άλσους Πουλάκη, παρακολουθεί με ενδιαφέρον τα γυρίσματα. Τον περιμένουμε στην εκδήλωση όπως και όλους εσάς!

 

διαφήμιση

Σας περιμένουμε!

————ΠΡΟΣΟΧΗ————

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ, ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ
Πιθανόν η εκδήλωση να γίνει την Κυριακή 25 Νοεμβρίου.
Για να ενημερώνεστε για την εκδήλωση ακολουθήστε τη δράση στο Facebook Event.

Προτού ξεκινήσετε, μπείτε στην ιστοσελίδα μας ή στη σελίδα της zofipsy στο facebook.

—————————-

Στη Σκυλίσια Γιορτή είστε, φυσικά, όλοι καλεσμένοι, και μάλιστα μαζί με τους σκύλους σας. Αν πάλι δεν έχετε ακόμα σκύλο, αλλά το σκέφτεστε να αποκτήσετε, θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά αρκετά από τα αδέσποτα που φροντίζει ο ο Δήμος Φιλοθέης-Ψυχικού και η Ζω.Φι.Ψυ. (Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού).

Περισσότερες λεπτομέρειες για την εκδήλωση εδώ.

 

Τα εμπόδια είναι ευκολάκι για την αθλητική Scout!

 

Πού είναι η Scout, οέο;

 

Πετάει, πετάει ο σκύλος;

 

Όλοι οι τετράποδοι έδειξαν επαγγελματισμό! Ίσως κάποιοι να έχασαν για λίγο την προσήλωση στην κάμερα…

 

Scout μίλα μου!

 

Ένα νετάρισμα είναι απαραίτητο πριν το γύρισμα της σκηνής. Ευτυχώς η Scout είναι μικρόσωμη και συνεργάσιμη.

 

H Scout απολαμβάνει τη διασημότητα!

Σχολιαστε