Μία μέρα αφιερωμένη στις γυναίκες από τις «Επτάψυχες»

Οι Nine Lives Greece (Επτάψυχες) διοργανώνουν για 4η συνεχή χρονιά μια μέρα αφιερωμένη στις γυναίκες και… τις γάτες φυσικά.

ninelives2

Το καθιερωμένο Ladies’ Day συμπίπτει φέτος με τη Γιορτή της Μητέρας (10/5/2015) και θα λάβει χώρα στο Root ArtSpace (Ηρακλειδών 10, 5 λεπτά από το σταθμό ηλεκτρικού του Θησείου).

Μανούλες, κόρες αλλά ακόμα και γιοί ή σύζυγοι που θα περάσουν από το χώρο τους μεταξύ 11πμ – 5πμ θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν μέρος στην λοταρία και να κερδίσουν μοναδικά κοσμήματα, αξεσουάρ, επαγγελματική πριβέ φωτογράφηση με την γατοοικογένεια τους, paella για 4 άτομα στο εστιατόριο Paella Barcelona και πολλά άλλα.

Ακόμη, θα έχουν την ευκαιρία να κάνουν μανικιούρ χρησιμοποιώντας τα καλοκαιρινά χρώματα της Essie, να φρεσκάρουν το χτένισμα τους και να χαλαρώσουν με μασάζ πεπειραμένης masseuse.

Επιπλέον, θα γίνει μυστική δημοπρασία με έργα τέχνης σύγχρονων καλλιτεχνών.

Τέλος, όπως και σε κάθε μπαζάρ των Εφτάψυχων, θα έχουμε την ευκαιρία να επιλέξουμε ρούχα πολύ καλής ποιότητας -από δεύτερο χέρι- σε μοναδικά χαμηλές τιμές.

Συνδυάστε την Κυριακάτικη βόλτα σας στο κέντρο με όλα αυτά, συντροφιά με ένα ποτό από το Root ArtSpace.

 

Info
ΘΗΣΕΙΟ
Κυριακή, 10 Μαϊου (11.00 – 17.00)
Root ArtSpace (Ηρακλειδών 10, 5 λεπτά από το σταθμό ηλεκτρικού του Θησείου)
facebook event
www.ninelivesgreece.com

διαφήμιση

ninelives

* Ποιές είναι οι Επτάψυχες;

Οι Επτάψυχες – Nine Lives Greece είναι ένα δίκτυο εθελοντών, με σκοπό την βελτίωση του ζωής των αδέσποτων γατών της Αθήνας μέσα από προγράμματα σίτισης, εμβολιασμού και στείρωσης αλλά και επανένταξης και υιοθεσίας των εγκαταλελειμμένων γατών της πόλης.

Δεν λαμβάνει καμιά επιχορήγηση από πουθενά και βασίζεται στις εκδηλώσεις που οργανώνουν τα μέλη της, τα έσοδα των οποίων πηγαίνουν κατευθείαν σε τροφή και κτηνιατρική φροντίδα των μικρών μας φίλων.

 

Διαβάστε επίσης:

Ποιος έκοψε το αυτί στο γατί της γειτονιάς;

Οι 101 ποντικοκυνηγοί – Πώς να εγκαταστήσετε αδέσποτες γάτες στο χώρο εργασίας;

 



Σχολιαστε