Το απίστευτο ταξίδι του Σάϊ από την Αίγυπτο

Από την Κλειάννα Μαλαματίνα

Ο Σάϊ διασώθηκε από φιλοζωική οργάνωση στην Αίγυπτο. Κυκλοφορούσε με κατακόκκινα μάτια στους δρόμους και όλοι νόμιζαν ότι κάποιος του τα έχει βγάλει.

sai

Η οργάνωση «Guardians of Rescue» από τις ΗΠΑ τον μετέφερε αεροπορικά στη Νέα Υόρκη και τον πήγε στο νοσοκομείο ζώων Jefferson.

Σε όλο του το σώμα ο Σάϊ είχε όγκους. Ο κτηνίατρος δεν πίστεψε ότι κάποιος έβγαλε τα μάτια του σκύλου αλλά σκέφτηκε ότι έχει κάτι που επηρρεάζει το σώμα και τα μάτια του. Ο Σάϊ βγήκε αρνητικός σε ασθένειες που μεταδίδονται και έτσι ο κτηνίατρος πήρε δείγμα από όγκους στο σώμα του και έκανε βιοψία.

sai3

Κτηνίατροι ειδικευμένοι στη δερματολογία και την δερματοπαθολογία κατάφεραν να ανακαλύψουν ότι ο σκύλος είχε έναν περίεργο τύπο καρκίνου, που δημιουργεί όγκους και ο οποίος σχετίζεται με αφροδίσια. Βλέπετε στην Αίγυπτο υπάρχουν πάρα πολλά αστείρωτα θηλυκά και αρσενικά σκυλιά και τα αφροδίσια νοσήματα «θερίζουν».

sai6w

Ο Σάϊ, 6 εβδομάδες πριν, όταν βρέθηκε.

Οι κτηνίατροι ξεκίνησαν θεραπεία στο σκύλο και κάθε εβδομάδα η διαφορά ήταν θεαματική!  Πρόκειται, μάλιστα, να προχωρήσουν σε δημοσίευση για το σπάνιο αυτό περιστατικό.

Ο Σάϊ θα γίνει καλά και υπομένει με ηρεμία την θεραπεία.

sai5

διαφήμιση

Ο Σάϊ σήμερα.

Από ένα ετοιμοθάνατο, τυφλό, αδέσποτο σκυλί μεταμορφώνεται ξανά σε ένα υπέροχο λυκόσκυλο.

 

Διαβάστε επίσης

Λόλα: Μια γάτα μετανάστρια, από το Σουδάν στην Ιταλία

Ένα κουνέλι με αυτιά… φτερά!

Denali & Ben: Ένα υπέροχο ταξίδι 15 ετών

Γάτος ταξίδεψε Αθήνα-Ζυρίχη στη ρόδα αεροπλάνου και επέζησε

Πετάει ο…ρινόκερος; Πετάει, για να σωθεί!

Ένα λιοντάρι πατά για πρώτη φορά σε χορτάρι

 1 Σχολιο

  1. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΩΣΑΝ ΤΟΝ ΣΑΪ !!!!

Σχολιαστε