Τρέχουν στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας για να βοηθήσουν τους τετράποδους

Στις 8 Νοεμβρίου 2015, ο Αλέξανδρος και η Στέλλα τρέχουν στον Κλασικό Μαραθώνιο της Αθήνας για να βοηθήσουν δυο ξεχωριστά τετράποδα, που έχουν ανάγκη.

stella

 

Ο Αλέξανδρος Γαλάζιος θα τρέξει για 4η χρονιά, εκπροσωπώντας το Φιλοζωικό Σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας και με σκοπό να βοηθήσει στο μεγάλο κόστος του χειρουργείου που χρειάζεται ο Τριστάν για την υπογλώσσια σιελοκήλη (βατράχιο) που έχει, καθώς και στη στείρωσή του, που υπολογίζονται περίπου στα 300 ευρώ.

Η Στέλλα Μπελέση τρέχει τα 42 χιλιόμετρα 195 μέτρα του Μαραθωνίου για τον Πάντυ, έναν γατούλη που χτυπήθηκε από αυτοκίνητο κι έχει πάθει εξάρθρωση στο μπροστινό του πόδι. Το ζώο πρέπει να εγχειριστεί, ειδικά στην περίπτωση που δεν υιοθετηθεί, οπότε θα είναι πολύ επικινδυνο γι’ αυτόν να βγει στο δρόμο στην κατάσταση που είναι τώρα. Τη θεραπεία του θα αναλάβει με συμβολική αμοιβή ο κτηνίατρος, αλλά το κόστος των υλικών και της επέμβασης ανέρχεται περίπου στα 350 ευρώ.

alex

Αν καλυφθεί το ποσό για τον Τριστάν και υπάρχουν επιπλέον δωρεές, ο Φιλοζωικός Σύλλογος Ν. Φιλαδέλφειας σκοπεύει να τις εκμεταλλευτεί για το χειρουργείο της Άρυας, μιας σκυλίτσας που βρέθηκε πρόσφατα με πρόβλημα στα πίσω πόδια. Οι ακτινογραφίες έδειξαν ότι η Άρυα πάσχει από σοβαρής μορφής δυσπλασία. Η εκτίμηση του γιατρού είναι ότι η σκυλίτσα δυσκολεύεται στην κίνησή της επειδή πονάει. Για αυτό κρίνει απαραίτητο να γίνει σύντομα το χειρουργείο για εκτομή μηριαίου. Το χειρουργείο θα κοστίσει περίπου 300 ευρώ. Τέλος, οποιαδήποτε επιπλέον δωρέα θα διοχετευτεί για τον επανέλεγχο λεϊσμάνιας της Ντάλιας, που έχει βρεθεί θετική σε προηγούμενη εξέταση και λαμβάνει αγωγή, επίσης για τον έλεγχο των πνευμόνων της (για το αναπνευστικό της πρόβλημα), καθώς και επανέλεγχο λεϊσμάνιας στα υπόλοιπα ζώα του σωματείου που έχουν προσβληθεί, τους Βιβή, Κανέλο, Ρούμη, Αυγούστα, Διώνη, Ορφέα, Ζοζεφίνα και Μπίλυ.

panty

Αυτός είναι ο Πάντυ, που δεν μπορεί να επιζήσει στο δρόμο και για αυτό χρειάζεται ένα σπίτι. Είναι 8-9 μηνών, στειρωμένος.

  • Εάν θέλετε να στηρίξετε την συμμετοχή του Αλέξανδρου και να βοηθήσετε τα ζώα του Συλλόγου, μπορείτε να κάνετε κατάθεση στον λογαριασμό του Συλλόγου με την αιτιολογία «ΜΑΡΑΘΩΝΙΟΣ» ή στο Paypal.

Αριθμός Λογαριασμού:
Όνομα: ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗ
IBAN: GR6801107200000072065215922
BIC: ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ETHNGRAA
Αρ. Λογαριασμού: 720/ 652159-22
Ονομα Τράπεζας: Εθνική Τράπεζα
Δ/νση Τράπεζας: Σταδίου 38, Αθήνα,Ελλάδα

διαφήμιση

Paypal: friendsofanimals_nf@yahoo.com

  • Εάν θέλετε να στηρίξετε την συμμετοχή της Στέλλας και να βοηθήσετε τον Πάντυ, μπορείτε να κάνετε κατάθεση:

Εθνική Τράπεζα

Αρ. λογαριασμού 076/770226-47

ΙΒΑΝ: GR5501100760000007677022647

Αιτιολογία «για τον Πάντυ».

Τηλ. επικοινωνίας: 6930786858, τηλ. κτηνιάτρου 2109855470.

 

Διαβάστε επίσης

Ψάχνετε τετράποδο σύντροφο; 62 Φιλοζωικά Σωματεία -ανά περιοχή- για να απευθυνθείτε στο πλησιέστερο!

Aπό πού είναι καλύτερα να πάρει κανείς σκυλάκι; Από φιλοζωική ή από pet shop;

Πώς πρέπει να αντιδράσετε αν γίνετε μάρτυρες κακοποίησης ή θανάτωσης ζώουΣχολιαστε