ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ! Τα αδέσποτα γιορτάζουν με Φουρέιρα την Παγκόσμια ημέρα των Ζώων!

ΑΛΛΑΓΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΛΟΓΩ ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑΣ

Νέα ημερομηνία, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου, γίνεται μεγάλο πάρτι για τα αδέσποτα στη Μαρίνα Φλοίσβου, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας ημέρας των Ζώων. Εσύ θα το χάσεις;

 

Το Family & Pets Festival οργανώνεται για δεύτερη συνεχή χρονιά από τη φιλοζωική μη κερδοσκοπική οργάνωση Save a Greek Stray* με τη συμμετοχή της εκρηκτικής performer Ελένης Φουρέιρα, στη Μαρίνα Φλοίσβου, το Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019, στις 18.00, με την ευκαιρία της Παγκόσμιας ημέρας για τα Δικαιώματα των Ζώων.

Θα είμαστε όλοι εκεί, μεγάλοι και μικροί, δίποδοι και τετράποδοι, για να περάσουμε ένα αξέχαστο απόγευμα γεμάτο από χαρούμενες ουρές, δρώμενα για παιδιά, παιχνίδια, photo booth, face painting, bazaar, lottery, agility για τους, πολλή μουσική και  μπόλικες εκπλήξεις.

Μαζί μας, θα είναι ο Music 89.2 FM με το Σπύρο Μαργαρίτη, που θα πραγματοποιεί live

μετάδοση από τη Μαρίνα Φλοίσβου.

Opening Act οι Alcatrash.

Παρουσιάστρια της μεγάλης βραδιάς είναι η Μαίρη Συνατσάκη.

Η Καλή, ο Colin και ο Δίας καθώς και άλλοι τετράποδοι φίλοι του καταφυγίου της Save a Greek Stray, θα μας κάνουν παρέα και θα φροντίζουν ώστε να διασκεδάσουμε, περνώντας μας το μήνυμα ότι είναι ωραίο να προσφέρεις και να δίνεις φωνή σ αυτούς που δεν έχουν!

Η είσοδος είναι δωρεάν για όλους.

διαφήμιση

Info

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019, 18.00
Μαρίνα Φλοίσβου
Διοργανωτής: Save a Greek Stray
Facebook Page
Facebook Event

 

Δες πόσο όμορφα περάσαμε πέρυσι εδώ:

 

 

* Λίγα λόγια για την Save Greek Stray:

Η Save a Greek Stray είναι μια φιλοζωική, αστική μη κερδοσκοπική οργάνωση που ιδρύθηκε από την Εριέττα Κούρκουλου – Λάτση με σκοπό την προστασία των ζώων. Έχοντας ιδιαίτερη αγάπη στα αδέσποτα ζώα, ένωσε τις δυνάμεις της με μια ομάδα ανθρώπων που έχουν τους ίδιους στόχους και το ίδιο όραμα για το μέλλον στη χώρα μας: τα ζώα συντροφιάς δεν θα αγωνίζονται να επιβιώσουν στους δρόμους, αλλά θα ζουν ευτυχισμένα στα σπίτια τους με τις οικογένειες τους, προσφέροντας και λαμβάνοντας αγάπη. Για την υλοποίηση του ανωτέρω σκοπού, η SGS ίδρυσε και λειτουργεί ένα πρότυπο καταφύγιο αδέσποτων ζώων, όπου αδέσποτα ζώα περιθάλπονται και περιμένουν τη νέα οικογένεια που θα τα υιοθετήσει.

 

Προγράμματα της Save a Greek Stray

Εκπαιδευτικό διαδραστικό πρόγραμμα «Ακολουθώντας έναν τετράποδο φίλο»: Το πρόγραμμα απευθύνεται σε μαθητές δημοτικών σχολείων, με σκοπό να εμπνεύσει τη νεότερη γενιά να σέβεται και να υποστηρίζει τα δικαιώματα των ζώων.

Saved by a Greek Stray: Τετράμηνο επιμορφωτικό πρόγραμμα στις κρατούμενες των Αγροτικών Φυλακών Ελαιώνα, Θηβών.  Στο πλαίσιο του προγράμματος βελτιώνεται η ψυχολογία των κρατουμένων και αναπτύσσουν δεξιότητες εκπαιδευτή σκύλων, θέτοντας τις βάσεις για να διεκδικήσουν μια θέση εργασίας. Παράλληλα, βοηθά τα σκυλιά να συνηθίζουν σε οικιακό περιβάλλον και καταρρίπτονται τα στερεότυπα γύρω από τις γυναίκες υπό κράτηση και τα αδέσποτα ζώα. Θέλοντας να κάνουμε τον κάθε πολίτη κοινωνό της τεράστιας αυτής προσπάθειας, αλλά και των αποτελεσμάτων της, συνεργαστήκαμε με το Rise TV και αποτυπώσαμε το όλο εγχείρημα σε ένα ντοκιμαντέρ, που θα προβληθεί το Νοέμβριο και θα παρουσιάζει την εξελικτική πορεία ανθρώπων και ζωών, τόσο σε μαθησιακό όσο και ψυχολογικό επίπεδο .

Πρόγραμμα Ιαματικής Ζωοφιλίας: Το πρόγραμμα υλοποιείται με την Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρεία και επικεντρώνεται στη συνεργασία σκυλιών θεραπείας με παιδιά και ενήλικες. Στόχος του προγράμματος είναι να βελτιώσει την κατάσταση των ασθενών ψυχικά και σωματικά.

 

Διάβασε περισσότερα για την Παγκόσμια Ημέρα για τα Δικαιώματα των Ζώων:

https://trihes.gr/%cf%80%ce%b1%ce%b3%ce%ba%cf%8c%cf%83%ce%bc%ce%b9%ce%b1-%ce%b7%ce%bc%ce%ad%cf%81%ce%b1-%cf%84%cf%89%ce%bd-%ce%b6%cf%8e%cf%89%ce%bd/

Σχολιαστε