Βοηθεια στη διαμονή του πετ χοτελ

Βοηθεια στη διαμονή του πετ χοτελ

220 προβολές

Γειά σας.Επειδή στα σπίτια μας (νοικιαζόμενα κι ιδιόκτητα),δε ”χωράν” άλλά σκυλάκια ο Τζόι,η Φλωρα,η Cow κι η Brownie βρίσκονται σε διαμονή/φιλοξενία σε νόμιμο,με αριθμό άδεια λειτουργίας,επαγγελματικό και ζωοφιλικό ενδιαίτημα/pet hotel σε δήμο της Ανατολικής Αττικής προκειμένου να είναι ασφαλείας,με αγάπη,φροντίδα και θαλπωρή μέχρι ευσυνείδητα και καλά σπιτικά να διαβάσουν τις αγγελίες για υιοθεσία που προωθουνται και να υιοθετηθουν.
Για το κάθε σκυλάκι το μηνιαίο ενοίκιο/κόστος διαμονής είναι 120€ τον μήνα.
Έχουμε συγκεντρωθεί εδω και καιρό μερικοί στηρικτές που καταθέτουμε 10€ τον μήνα κι έτσι πληρωνεται ένα μέρος της διαμονής/του ενοικίου,αλλά δεν καλυπτεται όλο και μένει υπόλοιπο.
Έτσι αναζητουνται έκτακτοι ή μόνιμοι στηρικτές δηλαδή είτα που να καταθέσουν είτε μια φορά ένα ποσό (5€ ή 10€ η 15€ ή 20€)στον τραπεζικό λογαριασμό του pet hotel ,είτε κάθε μήνα μέχρι να υιοθετηθεί το σκυλάκι στο οποίο είναι στηρικτές.

1)Ο Τζόι έχει υπολοιπο στο pet hotel 240€ , 2 μήνες.
Τον Νοέμβρη 2019 (120€)
+ τον Δεκέμβρη 2019 (120)
Συνολο 240€
Η ιστορία του:
Για αρκετό καιρό ήταν στο δρόμο,φοβικός και διωγμένος από κάποιο κόσμο. Δυσκολο να σε νοιαστεί ουσιαστικά κάποιος όταν είσαι,μεγαλοσωμος,μαυρος και φοβικός.Κι όμως κάποιοι νοιάστηκαν κι ο Τζόι περιθάλπτηκε,έκανε τα απαραίτητα κτην-ιατρικά, εμβόλιο,στείρωση,ηλεκτρονική ταυτότητα και καθώς το κράτος δε μεριμνά για τη φιλοξενία των αδέσποτων πήγε σε ιδιωτικό pet hotel,με σκοπό να παραμείνει εκεί ασφαλής μέχρι να υιοθετηθεί.Η διαμονή του όμως στο pet hotel είναι 120€ τον μήνα.’Ετσι ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που να καταθέτουν 10€ τον μήνα στον τραπεζικό λογαριασμό του pet hotel ,ώστε να παραμείνει εκεί ασφαλής μέχρι να υιοθετηθεί.

2)Η Φλώραέχει υπολοιπο στο pet hotel 240€ , 2 μήνες.
Τον Νοέμβρη 2019 (120€)
+ τον Δεκέμβρη 2019 (120)
Συνολο 240€
Η ιστορία της:
Αν και φιλική και χαδιάρα,βρέθηκε στο δρόμο για άγνωστο λόγο.Κάποιοι την τάιζαν και δεν ενοχλουνταν, ενω κάποιοι δεν την ήθελαν και δε δίστασαν να τη χτυπήσουν με καδρόνι στο πόδι με αποτέλεσμα να κουτσαίνει μερικές μέρες. Περιθάλπτηκε,έκανε τα απαραίτητα κτην-ιατρικά, εμβόλιο,στείρωση,ηλεκτρονική ταυτότητα και καθώς το κράτος δε μεριμνά για τη φιλοξενία των αδέσποτων πήγε σε ιδιωτικό pet hotel,με σκοπό να παραμείνει εκεί ασφαλής μέχρι να υιοθετηθεί.Η διαμονή της όμως στο pet hotel είναι 120€ τον μήνα.’Ετσι ψάχνουμε ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ που να καταθέτουν 10€ τον μήνα στον τραπεζικό λογαριασμό του pet hotel ώστε η Φλώρα να παραμείνει εκεί μέχρι να υιοθετηθεί.

3) και 4) Η Cow και η Brownie έχουν υπόλοιπο στο pet hotel
90€ από τον Νοέμβρη και
240€ από τον Δεκέμβρη.
Η ιστορία τους:
Έπρεπε να φυγουν ΑΜΕΣΑ τον 09.2019,όπω κι έγινε,με πιέσεις κτλ από τα δημοτικά-δημόσια χωράφια,ανατολικου δήμου της Αττικής,οπου ήταν εκεί για 5 έτη ,καθως πουλήθηκαν σε ιδιωτική πολυεθνική εταιρεία και θα γινουν μαγαζιά.Κι έτσι έγινε περιθάλπτηκαν κι εμβολιασμένες, στειρωμένες μεταφέρθηκαν σε εξαιρετικό,νόμιμο, επαγγελματικό και ζωοφιλικό, ενδιαίτημα/pet hotel.Η διαμονή τους εκεί είναι 240€ τον μήνα και για τις 2 αδελφούλες σκυλίτσες που για την ασφάλεια τους πρέπει να μείνουν εκεί μέχρι να υιοθετηθουν.

Όποιος θέλει να βοηθήσει αρχικά Ευχαριστούμε πολύ και έπειτα μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας.
Ολιγομελής Εθελοντική Ζωοφιλική Ομάδα,
Hμιαδεσποτάκια Αττική
Facebook:Ημιαδεσποτάκια Αττική
Τηλέφωνο:6949972481
Email:imiadespotakia@hotmail.com

 • Listing ID: 70603
 • Είδος ζώου: Σκύλος
 • Φύλο: Αρσενικό, Θηλυκό
 • Στειρωμένο;: Ναι
 • Ηλικία: Ενήλικο
 • Μέγεθος (τελικό): Μεγάλο (21-45 κιλά)
 • Κύριο Χρώμα / Συνδυασμός: Λευκό, λευκό με μαύρα ή καφέ σημεία, Μαύρο, Μαυρόασπρο, Μαυροπύρηνο, Ξανθό / Καφέ / Μπεζ
 • Περιοχή που φιλοξενείται: Αθήνα
 • Γεωγραφικό διαμέρισμα: ΑΤΤΙΚΗ
 • Τηλ. Επικοινωνίας: 6949972481
 • Email Επικοινωνίας: imiadespotakia@hotmail.com
Στοιχεία επικοινωνίας

10431 Show phone number ***** https://www.facebook.com/imiadespotakia

Σχολιαστε