coronovirus -precautions


ΚΥΨΕΛΗ – Εκδήλωση της SAPT Hellas για την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων

Το Σάββατο 3/10, γιορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων (4/10) με την SAPT Hellas!

sapt

Από τις 11.00 μέχρι τις 19.00, η ομάδα της SAPT Hellas θα βρεθεί στον πεζόδρομο της Φωκίωνος Νέγρη στην Κυψέλη (μεταξύ των οδών Επτανήσου και Ι. Δροσοπούλου).

Θα βρούμε μικρο-είδη προς πώληση φτιαγμένα από τους εθελοντές της ομάδας (κούπες, χειροποίητες σκυλολιχουδιές, μπλούζες κ.λπ.), έργα ζωγραφικής με θέμα ζώα/παιδιά/φύση και κοσμήματα φτιαγμένα αποκλειστικά για την συγκεκριμένη ημέρα, με την ευγενική υποστήριξη της Gallery F. Koraka (Φ. Νέγρη 21). Μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις αυτές θα διατεθεί στην SAPT Hellas.

Μπορούμε επίσης να δοκιμάσουμε την τύχη μας στη λαχειοφόρο με προσφορές από καταστήματα της περιοχής που στηρίζουν με πολλή αγάπη την εκδήλωση αυτή.

Εννοείται ότι οι σκυλογονείς αν θέλουν έρχονται με τους σκύλους τους, αρκεί να είναι με λουρί. Επίσης, ευπρόσδεκτα είναι κυρίως τα παιδιά για να γνωρίσουν τους σκύλους της SAPT Hellas και να μάθουν πολλά και ενδιαφέροντα από τους «ειδικούς» στο θέμα.

Όσοι θέλετε να συμμετάσχετε ακόμα πιο … δυνατά μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικά μέχρι τις 2/10/2015 στις 18:00, στο info@sapt.gr ή στη σελίδα τους στο Facebook  μία καλής ανάλυσης φωτογραφία του σκύλου σας (μέχρι 2 MB), ή των σκύλων σας, το όνομά του(ς) μαζί με το δικό σας όνομα και, αν θέλετε, ένα μήνυμά σας. H SAPT θα φτιάξει ένα βιντεάκι με όλες τις φωτογραφίες και τα μηνύματά το οποίο θα παίζει όλη την ημέρα της εκδήλωσης στην τηλεόραση της Gallery F. Koraka.

Η SAPT Hellas είναι αστική μη κερδοσκοπική εταιρεία, που ιδρύθηκε το 2005 (Αρ. Απόφασης Πρωτοδικείου 8533/14-06-2005) με τους εξής σκοπούς:

  1. Να ενημερώνει τα παιδιά για τη σωστή συμπεριφορά προς τους σκύλους (αδέσποτους ή δεσποζόμενους) και να τα ευαισθητοποιεί σε σχέση με το πολύ καίριο πρόβλημα των αδέσποτων σκύλων (Πρόγραμμα «Εκστρατεία Ενημέρωσης»).
  2. Να προσφέρει κοινωνικό έργο σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού μέσω της ουσιαστικής επαφής παιδιών ή ενηλίκων με ημίαιμους, πρώην αδέσποτους και εκπαιδευμένους σκύλους των εθελοντών της (Πρόγραμμα «Pet-Assisted Therapy» ή «Σκύλοι Θεραπευτικής Επαφής»).
  3. Να συμβάλλει στην επίλυση του προβλήματος των αδέσποτων σκύλων, προωθώντας και υποστηρίζοντας, με αρκετές παροχές, τις υιοθεσίες σκύλων (Πρόγραμμα «Υιοθεσία Σκύλων-Συντρόφων»). Προς το παρόν, το πρόγραμμα αυτό έχει ανασταλεί λόγω έλλειψης πόρων.

Όλα τα έξοδα για τις επισκέψεις της SAPT σε σχολεία ή νοσηλευτικά ιδρύματα καλύπτονται εξ ολοκλήρου είτε από τους εθελοντές της είτε από την ίδια τη SAPT. Είναι δηλαδή εντελώς ∆ΩΡΕΑΝ.

Αν θέλετε να βοηθήσετε, δείτε πώς στο www.sapt.gr

διαφήμιση

Info

  • ΚΥΨΕΛΗ- ΠΕΖΟΔΡΟΜΟΣ ΦΩΚΙΩΝΟΣ ΝΕΓΡΗ, μεταξύ των οδών Επτανήσου και Ι. Δροσοπούλου.
  • Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015, 11:00 – 19:00

 

Διαβάστε επίσης: 

Ψάχνετε τετράποδο σύντροφο; 59 Φιλοζωικά Σωματεία -ανά περιοχή- για να απευθυνθείτε στο πλησιέστερο!

9o Φιλοζωικό Πανηγύρι & 7ο Wag-A-Thon στη Ν. Φιλαδέλφειας

ΧΙΟΣ – Φιλοζωική εκπαίδευση σε 660 μικρά παιδιά από τη SAPT

Τάι: η τετράποδη θεραπεύτρια

 

 1 Σχολιο

  1. Θέλουμε να σας δούμε όλους εκεί! και η λαχειοφόρος μας εντωμεταξύ εμπλουτίστηκε με πολλές ακόμα προσφορές και από άλλα καταστήματα και εταιρείες, όχι αυστηρά της περιοχής! Ένας στους 3 κερδίζει ! Οι λαχνοί θα πωλούνται μόνο 3 ευρώ για δώρα ποιοτικά και πολύ μεγαλύτερης αξίας!

Σχολιαστε