Ένα παιδί & ένα κουτάβι μεγαλώνουν μαζί, στον ύπνο τους!

Από την Κλειάννα Μαλαματίνα

teo5

Ένα γλυκό παιδί και ένα χαριτωμένο κουτάβι κλέβουν καρδιές με τις φωτογραφίες τους σε στάσεις…ύπνου!

Τα δύο φιλαράκια έχουν κατακτήσει τις καρδιές των φίλων του Διαδικτύου χάρη στις φωτογραφίες τους, στις οποίες αποτυπώνεται με τον πιο φυσικό και όμορφο τρόπο η τρυφερότητα και η παράλληλη ανάπτυξή τους.

teo2

Όλα ξεκίνησαν τα περασμένα Χριστούγεννα, όταν η οικογένεια μετακόμισε εκτός πόλης και απέκτησε σκύλο, μετά από επίμονη απαίτηση των παιδιών. Έψαξαν σε διάφορα καταφύγια αδέσποτων ζώων και τελικά επέλεξαν ένα ημίαιμο κουτάβι.

teo4

Ο μικρός κούταβος Τεό τους κέρδισε με τη συμπεριφορά του: αναζητούσε την ανθρώπινη επαφή και την προσοχή από την πρώτη στιγμή που τους είδε. Μετά από τρεις μέρες στο σπίτι ο μικρός Τεό έτυχε να ξαπλώσει για ύπνο με το μικρότερο παιδί της οικογένειας, τον Μπο.

teo7

Η μητέρα της οικογένειας, βλέποντας τόση γλύκα μαζεμένη, αποφάσισε να τους βγάλει μία φωτογραφία και να τη δημοσιεύσει στο διαδίκτυο. Αγκαλιασμένα, σκεπασμένα, κουλουριασμένα ή τεντωμένα τα δύο…μωρά, το ένα δίποδο και το άλλο τετράποδο, έκαναν πολλούς να … «λιώσουν»!

διαφήμιση

teo6

Η μαμά του Μπο απέκτησε χιλιάδες followers στο λογαριασμό της στο Instagram και χαρίζει καθημερινά μέσα από τις φωτογραφίες της ένα χαμόγελο σε πολλούς ανθρώπους.

teonew

Το κλου της υπόθεσης

Πλέον ο Τεό μεγάλωσε και… μαντέψτε! Κοιμάται αγκαλιά με το τέταρτο -νεότερο- μέλος της οικογένειας. Γιατί οι συνήθειες δεν αλλάζουν και άλλωστε δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα από το να μεγαλώνει ένα παιδί με ένα πλάσμα που του προσφέρει ασφάλεια και τρυφερότητα.

teobaby

Διαβάστε επίσης

Εσείς με ποιον μοιράζεστε το κρεβάτι σας;

Πώς να επιλέξω ημίαιμο κουτάβι για τα παιδιά μου;

Είναι το παιδί σας έτοιμο για κατοικίδιο; Κι, εδώ που τα λέμε, είστε εσείς;

Παιδιά και σκυλιά μαθαίνουν παίζονταςΣχολιαστε