Γνωριμία με τον Barney

Κείμενο και φωτογραφίες: Παύλος Πατρικάς

Είμαι ένα Basset Hound. Η καθημερινότητά μου αποτελείται από επαναλαμβανόμενες μικρές συνήθειες, οι οποίες διακόπτονται από μια σειρά αναπάντεχων ευχάριστων γεγονότων. με φιλοξενούν στις «Τρίχες» για να λέω τις ιστορίες μου. Καλώς σας βρήκα.

Αν με αφήσεις κάπου μόνο μου, θα χαθώ. Αν δεν φροντίσεις να μου δώσεις φαγητό, θα πεινάσω. Παρ’ όλα αυτά, είμαι αρκετά έξυπνος και ακαταμάχητος με την αστεία μου εμφάνιση και τα λυπημένα μου μάτια, ώστε να αναγκάζω τους ανθρώπους μου να με προσέχουν και να μου κάνουν τα χατίρια. Από μικρός ήμουν επαναστάτης και ανυπάκουος, αυτό δεν έχει αλλάξει πολύ. Είμαι ανεξάρτητος χαρακτήρας και μαθαίνω πολύ εύκολα κόλπα που αρέσουν σ’ εμένα και πολύ δύσκολα κόλπα που αρέσουν στους άλλους.

[metaslider id=2350]

Αυτά που έχω συνηθίσει και μου αρέσει πολύ να απολαμβάνω καθημερινά είναι να κοιμάμαι, όποτε μου δίνεται η ευκαιρία, σε διάφορες περίεργες στάσεις, στον αγαπημένο μου καναπέ απέναντι από την τηλεόραση ή ανάμεσα σε πολύ κόσμο. Τα πρωινά μου τυράκια σε φέτες του τοστ, η κούπα με το κρύο γάλα όταν γυρίζω από τη βόλτα μου, το μεσημεριανό σερφάρισμα στο ίντερνετ, το απογευματινό κουτσομπολιό με τα άλλα σκυλιά της γειτονιάς, το βραδινό χουζούρι στην τηλεόραση, με τη μαμά μου να με χαϊδεύει στην κοιλίτσα.

Όταν έρχονται τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ, μετράω όλες τις σακούλες υπομονετικά και μυρίζω το περιεχόμενο της καθεμίας.

Αυτόν το μήνα γίνομαι τριών και έχω ήδη περάσει μια σειρά από αναπάντεχες περιπέτειες που θέλω πολύ να μοιραστώ μαζί σας.

διαφήμιση

Η υπογραφή μου

Σκύλος και Γάτα_Paul Patrikas (barney)_PuppyJones_BarneytheBasset

Η επόμενη περιπέτεια του Barney
Ο Barney πάει παραλία

 1 Σχολιο

Σχολιαστε