ΤΡΙΧΕΣ TOP 10 – ΙΟΥΝΙΟΣ 2014

Τι διάβασαν περισσότερο οι φίλοι μας στις Τρίχες τον Ιούνιο

Photo courtesy of Carlo Raciti | www.carloraciti.com

Photo courtesy of Carlo Raciti | www.carloraciti.com

Τα πιο διαβασμένα άρθρα στην ιστοσελίδα ΤΡΙΧΕΣ τον Ιούνιο του 2014 ήταν τα ακόλουθα, κατά αριθμό… διαβασμάτων:

1. Ο Διονύσης Σχοινάς δεν μπορεί να δεχτεί ότι όταν βοηθάμε τα ζώα είναι εις βάρος των παιδιών. Μας διηγείται τη φιλοζωική εμπειρία του προσπαθώντας να συντονίσει τον υπερκινητικό ∆ία με τη ράθυμη Φιλιώ για τη φωτογράφιση.

2. 7 συμβουλές για να κρατήσετε το σκύλο μακριά από τις σκνίπες του καλααζάρ. Αν και μεταξύ μας, το πιο αποτελεσματικό από όλα τα μέτρα είναι ο σκύλος να κοιμάται μέσα στο σπίτι…

3. Σπιτικό σπρέι για να διώχνουμε ψύλλους, σκνίπες & τσιμπούρια από τη γούνα των τετράποδων. (Τέταρτος συνεχόμενος μήνας στο ΤΟΠ 10)

4. Πώς πρέπει να αντιδράσετε αν γίνετε μάρτυρες κακοποίησης ή θανάτωσης ζώου. Θέλετε να σωθεί το ζώο και να τιμωρηθεί ο ένοχος; Με τη βοήθεια της Πανελλήνιας Φιλοζωικής Ομοσπονδίας (ΠΦΟ), σας παρουσιάζουμε έναν αναλυτικό οδηγό με όλα τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε. (Δεύτερος συνεχόμενος μήνας στο ΤΟΠ 10)

5. Μέρες καύσωνα: Πώς θα βοηθήσουμε τους τετράποδους να τον αντιμετωπίσουν. Δεν μπορεί να μιλήσει, αλλά η λαχανιασμένη ανάσα του σκύλου το ξεκαθαρίζει: «Έχω σκάσει. Δεν θα αντέξω για πάντα…». Ας δούμε πώς θα διατηρήσουμε καλές συνθήκες θερμοκρασίας και υγρασίας για το σκύλο και τη γάτα μας.

6. Σκυλιά στη θάλασσα και νόμοι; Μαγική εικόνα. Η νομική σύγχυση που καλύπτει την υπόθεση «ζώα στην παραλία» προσφέρει πολλές δυνατότητες υποκειμενικής ερμηνείας. (Δεύτερος συνεχόμενος μήνας στο ΤΟΠ 10)

7. Οδηγίες για το βούρτσισμα των δοντιών του σκύλου ή της γάτας μας. Ένα πρόγραμμα τακτικής οδοντικής φροντίδας στο σπίτι θα διατηρήσει τα δόντια τους γερά και θα συμβάλει στην πρόληψη της περιοδοντικής νόσου.

8. Ο Αντώνης Καφετζόπουλος, ο Λίο & η μεγάλη απουσία της Βόλτας. Ο κακοποιηµένος και εγκαταλελειµµένος Λίο, μαζί µε τη Βόλτα, που δεν είναι πια κοντά τους, και την οικογένεια του Αντώνη ήταν µια αχώριστη παρέα.

διαφήμιση

9. Αποφεύγοντας τη θερμοπληξία. Τα κατοικίδιά μας είναι περισσότερο ευαίσθητα στη ζέστη από εμάς, καθώς δεν μπορούν να αποβάλουν εύκολα τη θερμότητά τους. Ειδικά το καλοκαίρι, ο κίνδυνος θερμοπληξίας είναι ορατός και πρέπει να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα.

10. Δωρεάν Οδοντικοί Έλεγχοι σε σκύλους από 160 κτηνιάτρους σε όλη την Ελλάδα. Ο Ιούνιος ήταν φέτος ο Μήνας Στοματικής Φροντίδας του Pedigree DentaStix. Από 1η έως 30 Ιουνίου κάθε ιδιοκτήτης σκύλου μπορούσε να επισκεφθεί έναν από τους 160 συμμετέχοντες κτηνιάτρους για μία δωρεάν οδοντική εξέταση και να ενημερωθεί για τη στοματική φροντίδα του σκύλου του.

 

Άλλες ΤΡΙΧΕΣ – TOP 10

Μάιος 2014

Απρίλιος. 2014

Μάρτιος 2014

teeth

 



Σχολιαστε