Θωμάς Αναστασιάδης

Thomas Anastasiadis
Ο Θωμάς Αναστασιάδης
 είναι εκπαιδευτής σκύλων. Ξεκίνησε να ασχολείται με σκύλους από την ηλικία των 15 ετών, όταν απέκτησε το πρώτο του ημίαιμο θηλυκό Μπόξερ. Στα επόμενα χρόνια, συμβίωσε με 3 ακόμα Μπόξερ, τα οποία χρειάστηκε να εκπαιδεύσει προκειμένου να συμβιώσουν αρμονικά με την οικογένειά του. Πειραματίστηκε, δοκίμασε μεθόδους διαβάζοντας βιβλία, συνεργάστηκε με εκπαιδευτές και κατάφερε να δημιουργήσει μια σχέση εμπιστοσύνης μεταξύ των μελών της οικογένειάς του και των σκυλιών τους. Οι εμπειρικές γνώσεις που απέκτησε όλα αυτά τα χρόνια τον βοήθησαν να επιλέξει την κατάλληλη σχολής που θα τον οδηγούσε να γίνει εκπαιδευτής σκύλων. Η γνωριμία που είχε με τον εκπαιδευτή Γιάννη Αδαμόπουλο ήταν καθοριστική. Ολοκλήρωσε την εκπαίδευσή του σαν εκπαιδευτής σκύλων στη σχολή Κ9DOORWAYS.
Στο παρελθόν, υπήρξε αθλητής στην ομάδα Handball του Αρχελάου Κατερίνης, σπούδασε Marketing και Διαφήμιση και στη συνέχεια υπηρέτησε τη θητεία του στις Ειδικές Δυνάμεις.
Ζει στην Κατερίνη, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Είναι αντιπρόεδρος στην εταιρία ηλεκτρολογικού υλικού ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ Α.Ε.

Ιστοσελίδα: www.brosdogs.gr
Facebook: www.facebook.com/brosdogs

 

Ακούστε το Θωμά ζωντανά στη ραδιοφωνική εκπομπή: “Περι-Pêt-ειες στον αέρα!”

διαφήμιση

…κάθε Πέμπτη, από τις 18.00 έως τις 20.00
…στη συχνότητα του ΣΚΑΪ Πιερίας
…ή διαδικτυακά μέσα από τη συχνότητα:
 http://www.skai926.gr/liveradio.php

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2351047917, 47918
Email: peripeteies926@gmail.com

Μάθετε περισσότερα για τις Περι-Pêt-ειες στον αέρα!