Έζησε αλυσοδεμένη όλη της τη ζωή και κοιμάται για πρώτη φορά σε κρεβάτι

Η Ντοκ είναι ένα Πίτμπουλ που έζησε όλη της τη ζωή δεμένη σε αλυσίδα. Τώρα ήρθε η ώρα να απολαύσει τι θα πει ζεστό και άνετο κρεβάτι.

dock

Η γλυκιά Ντοκ φιλοξενήθηκε για ένα βράδυ στο σπίτι εθελοντή της οργάνωσης «Animal Charity» του Οχάιο ώστε την επόμενη μέρα να παρευρεθεί σε τηλεοπτική εκπομπή, με την ελπίδα να βρεθεί οικογένεια να την υιοθετήσει και απόλαυσε, με το παραπάνω, το μαλακό στρώμα αλλά μόνο για μια φορά.

dock2

Η Ντοκ είχε βρεθεί δεμένη και υποσιτισμένη, μαζί με άλλα 4 σκυλιά, πριν περίπου ένα χρόνο. Η κατάστασή τους ήταν τόσο άσχημη που οι αρμόδιοι τα απομάκρυναν αμέσως, παρότι ο ιδιοκτήτης τους αρνήθηκε να παραδώσει την κηδεμονία. Επειδή η κατάσχεση ήταν προσωρινή τα ζώα δεν μπορούσαν να στειρωθούν ούτε να δοθούν για υιοθεσία μέχρι να δικαστεί ο ιδιοκτήτης τους για παραμέληση και κακοποίηση.

Το Μάιο ο ιδιοκτήτης τους κρίθηκε τελικά ένοχος και πλέον τα σκυλιά ήταν διαθέσιμα για υιοθεσία. Τα 4 βρήκαν σπίτι όμως η γλυκιά Ντοκ, που τα πάει τόσο καλά με τα παιδιά, είχε άλλη μια ατυχία, να είναι Πίτμπουλ. Έτσι, ακόμα περίμενε…

Σε κλουβί πανσιόν για περισσότερες από 400 μέρες, είχε μεν φαγητό, παιχνίδια και βόλτα κάθε μέρα, αλλά το βράδυ κοιμόταν ολομόναχη.

Η Ντοκ εμφανίστηκε ακόμα και σε τηλεοπτική εκπομπή αλλά κανείς δεν ενδιαφέρθηκε να την υιοθετήσει. Οι άνθρωποι της οργάνωσης ανησυχούσαν ότι θα ήταν ένα ακόμα Πίτμπουλ που θα περνούσε την υπόλοιπη ζωή της σε ένα κλουβί.

Τελικά η ιστορία της ευαισθητοποίησε μια οικογένεια και η οργάνωση ανακοίνωσε ότι σύντομα η Ντοκ θα βρίσκεται σε σπίτι, όπου θα μπορεί να απολαύσει ξανά και ξανά την εμπειρία του να κοιμάται σε κρεβάτι.

Και μιας και μιλάμε για Πίτμπουλ και για κρεβάτια θυμηθήκαμε αυτό το βιντεάκι, για μια πιτμπουλίτσα που απαγορεύεται να ανεβαίνει στο κρεβάτι, αλλά…

διαφήμιση

Κάπως έτσι, φανταζόμαστε, θα το απολαμβάνει στο εξής και η Ντοκ με τη διαφορά ότι για αυτήν θα επιτρέπεται!

 

Διαβάστε επίσης

Φίλοι μέχρι τέλους

Μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το θάνατο του πιτ μπουλ στη Θεσσαλονίκη

Πώς πρέπει να αντιδράσετε αν γίνετε μάρτυρες κακοποίησης ή θανάτωσης ζώου

Το FBI κατατάσσει την κακοποίηση ζώων στα πιο σοβαρά κακουργήματα!

Ένα λιοντάρι πατά για πρώτη φορά σε χορτάρι

 Σχολιαστε